Наш врућа линија : +49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
Више од 150 лосионе ЛЕД
3 године гаранцију на све уређаје
Из реда вредности од 29 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Налазите се овде: Ексер дизајн / Лак за нокте / Боја Наил Полисх
Црацкле пољски је све бес - изгледа као невољи / Винтаге изглед

Детаљи
+

Nded са ИоуТубе Лак смо донели производа на тржишту, која је сада више није неопходан.Нови тренд у последње време са ноктију дизајн је дизајнирање ИоуТубе Наилс. ИоуТубе Нокти изгледају као да се деле и испуцала. Многи говоре о берба изглед, јер су нокти изгледају мало старији у декор. По специјалним састојцима разбија боју након што је примењен, Малтус Обезбеђивање жељени ефекат крчање. ИоуТубе Нокти су увек јединствени, потпуно исти дизајн, никада неће постићи оно што чини пројектовање занимљиво поново, јер никад се не зна шта ће исход бити, јер делић фарбе никаквог утицаја.Апликација је веома једноставна. Пре свега, Обојени лак за нокте применити на произвољан. И чини овај суво у ваздуху Да би се смањио време сушења може се користити за подршку производа за брже сушење. ИоуТубе боја се наноси на суве нокте ноктију и после неколико секунди, пуцкетање ефекат је евидентан.Боја се не може комбиновати са свим конвенционалним Лакови за нокте. Ако желите да добијете веома специфичне боје богате резултате, које је увек препоручује да изаберете контраст у погледу боја. Они такође истражује нове модерне типа ноктију уметности и дизајна, тако да се ускоро фантастично лепе ИоуТубе ноктију.

Печат
+

Stvrdnjavaju se na vazduhu

Oblikovanje noktiju bez uređaja za stvrdnjavanje: Ulepšajte prirodne nokte ili umetne nokte bez tehničkih uređaja, nezavisno od strujnog napajanja. Ovim pečatom označeni proizvodi se sami stvrdnjavaju na vazduhu.

Повратне информације
+

Укупан број прегледа

4.25

Преглед

5
1
4
3
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded међународни