Наш врућа линија : +49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
Више од 150 лосионе ЛЕД
3 године гаранцију на све уређаје
Из реда вредности од 29 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Налазите се овде: Ексер дизајн / Лак за нокте / Боја Наил Полисх
Покушајте НДЕД Лакови за нокте са холографским ефектима за лепе нокте

Детаљи
+

Лепа и добро чувана нокти ће побољшати целокупан изглед на било неизмерно. То, наравно, укључује и лепо стилизован нокте који су дизајнирани са лепим креацијама. Не успевају савршен дизајн ноктију тако једноставно као што то желите.Класична финиш изгледа модерно и елегантно. Али многи она је једноставно досадно. Али, то не мора да буде. Наш Холограм светлуцање Лакови за нокте оставите ваши нокти у зависности од светла у другој боји. Искористите ову невероватну игру боја за нокте и да се дивећи погледе.
Боја се лако наноси као било који конвенционални лака за нокте. Да ли је суво, имате леп сјај дугиних боја на ноктима. Наравно, можете комбиновати лак за нокте са другим декоративним елементима, као што су депонената или мале рхинестонес. Међутим, сама боја изгледа потпуно магичан.

Печат
+

Stvrdnjavaju se na vazduhu

Oblikovanje noktiju bez uređaja za stvrdnjavanje: Ulepšajte prirodne nokte ili umetne nokte bez tehničkih uređaja, nezavisno od strujnog napajanja. Ovim pečatom označeni proizvodi se sami stvrdnjavaju na vazduhu.

Повратне информације
+

Укупан број прегледа

4.3333

Преглед

5
4
4
8
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded међународни