Наш врућа линија : +49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
Више од 150 лосионе ЛЕД
3 године гаранцију на све уређаје
Из реда вредности од 29 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Налазите се овде: Ексер дизајн / Лак за нокте / Боја Наил Полисх
nded Магнетни лак за нокте

Детаљи
+

Ми стално развија нове производе за нокте дизајн индустрији. nded са магнетним бојом покренули смо нови производ на тржишту, са магнетном ефекти могу бити невероватно дизајн на ноктима. Пажљиво одабрани квалитетни састојци су високог квалитета и пружа блистав сјај на ноктима. Елеганција и сјај комбиновани у једном производу - то је наш магнетни боја, који је доступан у различитим бојама са нама.Боја обезбедити металних честица је приказана као нормалан лак за нокте са четкицом равно из боце на ексер.Премаз мора да буде танак слој. Након магнет држи што је могуће за нокте.Магнет, у спрези са састојака фарбе које формирају металик бојама дуге ефекте на ноктима. По кретању магнета ће производити различите пројеката, линије и градијентима који желите да постигнете. Препоручујемо да примените таман базу капут, то је зато што је магнетни бојом још предност. Да бисте заштитили магнетне Радиант нокте боје и огреботина, препоручујемо након примене завршни слој или Версиегелунгсгелс. Дизајнирајте своје нокте са овом новом модерном новом бојом доступних на тржишту.

Мере
+

0.03 Метар (m)
0.03 Метар (m)
0.074 Метар (m)

Печат
+

Stvrdnjavaju se na vazduhu

Oblikovanje noktiju bez uređaja za stvrdnjavanje: Ulepšajte prirodne nokte ili umetne nokte bez tehničkih uređaja, nezavisno od strujnog napajanja. Ovim pečatom označeni proizvodi se sami stvrdnjavaju na vazduhu.

Повратне информације
+

Укупан број прегледа

5

Преглед

5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded међународни