Наш врућа линија : +49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
Више од 150 лосионе ЛЕД
3 године гаранцију на све уређаје
Из реда вредности од 29 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Налазите се овде: Ексер дизајн / Лак за нокте / Боја Наил Полисх
nded Мат Топ Цоат - Заптивање лак

Детаљи
+


Да ли су нокти су сјајни или не, зависи од личних афинитета сваког. Лак за нокте има својство да дају нокте леп сјај. За све који желе то прилично досадно, што се очигледно није задовољавајуће решење. Међутим, можемо понудити прави производ за вас сада ипак. Наш мат премаз даје ноктима тренди мат образац. Наравно, испуњава све функције сте навикли да од своје традиционалне завршни слој. Међутим, то није било сликам мат боју и висок сјај лаковима за нокте.

Наш Мат Топ Цоат се лако наноси и оличавају све уобичајене предности поузданог над лаком. Она штити ваш лак за нокте из парчад и гребање налакираних ноктију и даје нову свежину која не мора да буде посебно офарбају. Нека суво мастило боје лака за нокте, а затим детаљно попуните лучком Матт Топ Цоат он. Наравно, ви ћете нас наћи поред великог избора боја и различитих боја конвенционалне Топ Цоат ако желите да мењате сјајних и мат ноктију.

Убедите себе наших производа, од којих су у складу са строгим захтевима европских стандарда и су произведени на најновијим истраживањима УВ гел. Нудимо много година искуства у производњи и беспрекорну услугу.

Мере
+

0.03 Метар (m)
0.03 Метар (m)
0.073 Метар (m)

Печат
+

Stvrdnjavaju se na vazduhu

Oblikovanje noktiju bez uređaja za stvrdnjavanje: Ulepšajte prirodne nokte ili umetne nokte bez tehničkih uređaja, nezavisno od strujnog napajanja. Ovim pečatom označeni proizvodi se sami stvrdnjavaju na vazduhu.

Повратне информације
+

Укупан број прегледа

4.7

Преглед

5
2
4
1
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded међународни