Наш врућа линија : +49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
Више од 150 лосионе ЛЕД
3 године гаранцију на све уређаје
Из реда вредности од 29 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Налазите се овде: Ексер дизајн / Лак за нокте
NAIL-EON гел лак УВ лак пахуљица ефекат

Детаљи
+

NAIL-EON гел лак УВ лак пахуљица ефекат УВ лак пахуљица ефекат се примењује као гела ефекат на боја боје. Безбојним лаком за нокте капут са слојем прелива и истовремено обезбедити да нокат дизајн је дуготрајан, гребање отпоран и издржљив. Да бисте користили NAIL-EON гел лак УВ лак пахуљица ефекат УВ лак за нокте пахуљица ефекат, површина је храпаве и Дустед од природних или вештачких ноктију. Након тога, база премаз се наноси и лечи под УВ светлом за 120 секунди. Лепљив слој остаје на површину нокта и служи као основа за ефекат лаком. Геллацк је насликан у богатом слоју и излечио под УВ лампом. За запечате ексер коначно, длака се користи. Ово се примењује на NAIL-EON гел лак УВ лак пахуљица ефекат УВ лак за нокте пахуљица ефекат заједно са лепљивом слојем и такође лечи. Резултујућа дисперзија слој се уклања са чишћење. Алтернативно, полирање за максималну сјај може да се користи.

вискозност
+

танак средњи дебео

Печат
+

УВ погодан

Oblikovati čvrste i izdržljive nokte UV gelovima i odgovarajućim priborom: UV gelovi su dostupni u puno različitih boja i u različitoj gustoći i stvrdnu se u UV lampi ili CCFL lampi za 120 sekundi. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primenu UV gelova.

ЛЕД погодан

LED gelovi i odgovarajući pribor omogućavaju posebno brzo modeliranje noktiju: LED gelovi se stvrdnjavaju u LED lampi ili CCFL lampi za 30-90 sekundi ili kao obično ispod UV lampi za 120 sekundi, mogu se skinuti i ne moraju se turpijati. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primenu LED gelova.

Ацид-фрее

Ste alergični i ne žele da se odreknu još lijep nokte. Zatim jednostavno koristiti bez kiselina gela, jer je to alergija.

Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded међународни