Наш врућа линија : +49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
Више од 150 лосионе ЛЕД
3 године гаранцију на све уређаје
Из реда вредности од 29 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Налазите се овде: Ексер дизајн / Лак за нокте
Vylet-Nails Premium УВ Лак Неон Глиттер - фласхи Нокти у неон

Детаљи
+

Ниске вискозности Геллацк комбинацији неон и сјај у јединственој комбинацији. Vylet-Nails Premium УВ лак за нокте Неон Глиттер су природни као и вештачки нокти до Задржава. Због посебног текстуре и лечењу под УВ зраке је дуго рок трајања, као и стална интензитет боје су осигурани.

У циљу успостављања Vylet-Nails Premium УВ лак за нокте Неон Глиттер ноктију дизајн необично и издржљив, површина нокта је благо охрапавити са бафер, настала прашина се добро очистити са четке. Прајмер служи на природних ноктију као базе и осигурава оптимално адхезију основног длаке. Добијена током сушења знојење остаје на нокту. Неон Глиттер Геллацк се затим наноси четком у танком слоју и излечио под УВ светлом на 120 секунди. За виши интензитет боје, додатно слој може применити и чврста. За неке функције овог новог високотехнолошког УВ лак за нокте - Основни слој, боја, топ цоат - све у једном течност са нашим УВ гел лак за нокте Неон Глиттер!

- Не пријања и сјај слој више потребно
- високог сјаја опакуе боје
- Очвршћава под УВ и ЛЕД светла
- Без дисперзије
- Изузетно једноставна апликација попут лака за нокте и лако уклонити
- Неуклоњиве, дуннвискосес и покрива гел у боји. Користи се као стални лак за нокте
- Схаке и мешати без
- 100% пријања на све нокте дизајн система као што су гел, акрил и фиберглас
- До 4 недеље непробојног грип на вашим ноктима!

вискозност
+

танак средњи дебео

Печат
+

УВ погодан

Oblikovati čvrste i izdržljive nokte UV gelovima i odgovarajućim priborom: UV gelovi su dostupni u puno različitih boja i u različitoj gustoći i stvrdnu se u UV lampi ili CCFL lampi za 120 sekundi. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primenu UV gelova.

ЛЕД погодан

LED gelovi i odgovarajući pribor omogućavaju posebno brzo modeliranje noktiju: LED gelovi se stvrdnjavaju u LED lampi ili CCFL lampi za 30-90 sekundi ili kao obično ispod UV lampi za 120 sekundi, mogu se skinuti i ne moraju se turpijati. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primenu LED gelova.

Повратне информације
+

Укупан број прегледа

5

Преглед

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded међународни