Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 59 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Наил Студио намештаја / беаути Бед

беаути Бед

Сортирај по: стандард
1 2
Сортирај по: стандард
1 2
Беаути кревет - удобан намештај за купца и козметичара
Фациал кревет мора да испуни различите захтеве у зависности од ваше перспективе. Док главна брига је за купца, згодан да лажем, нокат техничар или естетичар морати сличне функције за ефикасно и професионално рад може. У зависности од вашег буџета и захтева, елегантан намештај може бити опремљен сасвим другачије за ноктију и козметички салон.
Основни модели су јефтинији уопште и могу се ручно или хидраулички сет. Подешавање функција, на пример, за одмор и њихове склоности, као и ноге и стопала плоча. Често су лежаљке успостављањем да седе у различитим позицијама и угловима да користе као и за равне кревета. Посебно са масажом лица или тела, овај став је предност. За постављање лица кревета задњи део, као и стопала обично имају полугу решетка са којима жељени положај може да се подеси. Флексибилне и добро постављене наслони за руке аутоматски прилагоди изабраној локацији.Радна висина, односно висина седишта се затим под контролом хидраулички ручном или стопала педале.

Пола или потпуно електрично подесива лежаја козметике су удобније за коришћење.Дистрибуција леђа и стопала и седиште је сличан основних модела обично постављају појединачне компоненте електричног даљинског управљача, који је повезан каблом за столицу.Столица мора да на моторима који су појединачно контролисани и доносе лица кревет тако непрекидно у жељеном положају од усправног седења у хоризонтални. Нарочито високо квалитетни модели имају тзв лоцк-бок.Електрични систем може се закључати тако да неовлашћени корисници не могу подесити положај сунца.

Неки модели још увек имају више функција, као што су самохране стопала Фолдинг преграда - Ово је посебно згодно за педикир, масажа или бежичне функције даљинског управљача. Такође се могу ротирати козметичке столице су доступни. Врло уштеда простора и идеалне за рад су козметичке столице са малим базама, они и даље имају велику тежину, тако да палуба је стабилна и сигурна.

Важна у козметичким салонима, као и ноктију дизајн је одговарајући хигијена. У козметичке столице су опремљени издржљив и лак за чишћење кожним пресвлакама. Површине се могу третирати са одговарајућим дезинфицијенсом спреја или једноставно влажном крпом након сваког поново користити у чистим и хигијенским условима.
Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€