Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 29 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Наил Студио намештаја
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode AUTUMN2016
Са nded студио столицу за рад без замора у студију
Детаљи
+

Дакле, можете да радите од савршене нокте принципе моделирања и најлепши наил арт, потребно је не само одговарајући алат и радни материјал погодан табеле. Ево, одговара задатак столица је веома важна тачка. Нудимо нове столице које сте у складу са вашим жељама и да одаберете да одговара вашем декор коришћењем различитих боја. Столице су подесиве по висини, тако да они могу бити индивидуално подешени на своју висину.Наслон пружа опуштено седећи положај. Столице су израђени од високо квалитетних материјала.
Наше столице су не само за нокте салону. Они су такође савршен избор за седење било газда или менаџер на свом столу. Улоге тих ногама од столица да направи промену локације у простору брзо и лако.
Убедите себе од наших производа, а не прагу над више неугодне столице, што компликује посао. Користите један од наших столице да обавите посао брзо и без замора може. Наћи ћете нас иза свега што је потребно за лепе нокте и креативних уметничких материјала ноктију. Можете се ослонити на нашег дугогодишњег искуства у производњи и наше савршену услугу.


Повратне информације
+
Укупан број прегледа
4
Преглед
5
0
4
1
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни