Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 59 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Наил Студио намештаја / Наил столови
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10

Наил столови

Сортирај по: стандард
nded Наил сто Плава / Бела Наил столови nded Наил сто Плава / Бела
137,23 € *
3,05 € / 1000 g
nded Ноктију сто Браон Наил столови nded Ноктију сто Браон
137,23 € *
3,05 € / 1000 g
Сортирај по: стандард
Наил табеле - практична и важна намештаја у салону ноктију
Без права послова ништа не ради у салону ноктију. Наил табеле морају испунити различите захтеве, тако да је не само згодан, купац, али и ноктију техничар може чак радити ефикасно и ергономски исправне. Поред разних других прибора у студију радног материјала и унутрашњост нокта табеле је најважнији елемент уређаја. Козметика столови су доступни у различитим дизајна и испуњавају највише захтеве како на дизајнерском студију, као и важне критеријуме око ергономије, расподели простора и материјала.

Наил табела могу бити од различитих материјала. Је увек важно да Радна плоча различитим течностима и супстанце које се користе у моделовању нокта, отпорни су. Такођер, плоча мора бити лако за чишћење и отпоран на механичка оштећења. Посебно често стога налази раде површине од дрвених влакана обложене одбора или меламина смоле финишу.Добар посао површина се лако чисти и дезинфикује и прими рука руке, УВ-лампе и друге светлости Наил Арт прибор. Као прибор за радно место може да прикаже став, интегришу лампе за одличну видљивост и друге опреме на цоунтертоп.

Добар ноктију сто је опремљена разним фиокама и преградама. Ово омогућава сву опрему за рад који су неопходни за моделирање и маникир, чувати даље уредно и брзо доступни. У интегрисаним фиокама налазе датотеке, роњење ковитла и разне гелове и лакове место у орману преградама већим паковањима, као што су боце за складиштење могу да се складиште са средством за чишћење или Ацетон. Конкретно, ако је простор ограничен, добро организована маникир обухватају све што је потребно за професионалне ноктију дизајн опреме. Глатке површине и издржљиви да иу просторима увек за чистоћу и хигијену складиштења. Површине се могу лако чистити влажном крпом и, као што сам цоунтертоп неосетљив на супстанци и течности које се користе у салону ноктију.

Приликом избора за нокте сто за наил арт рада и расположивог простора увек узима у обзир.Сам табела треба да се налази, тако да нема одсјаја одозго светла или прозора. Идеално, извор светлости удари страни левог на столу.
Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни