Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 49 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Понуде / Специјална понуда
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode WINTER2017
Наила Налепница 3Д поглед - тродимензионални дизајн за наил арт
Детаљи
+

Наила Налепница 3Д оптика су веома лако применити. Налепнице су самолепљиве и одражава специфични рељеф ефекат на ексер. Овај Наутр-као и вештачки нокти су завршени у неколико корака, делујући индивидуално и професионално подједнако.
Да би налепницу са 3Д ефектом дуге и поуздан сервис на нокат, она мора бити добро припремљен. У зависности од ангевандтем маницуред ноктију дизајн ноктију и ми поднели, или изградили пажљиво са акрила или гела. Ексер Налепница 3Д оптика се убацује у влажном гел, или чак у влажном УВ Геллацк и притисне нежно. Ако ноктију потпуно, онда очвршћавања одвија под јединице УВ светлости. Са овом процедуром, налепница за нокте држати чврсто на плочу нокта и развијају своје 3Д. Дакле, налепнице су добро заштићени и ноктију дизајн сија са трајним сјај, примењује се као топ цоат финишу. Заптивање гела обезбеђује трајност ноктију уметности.


Повратне информације
+
Укупан број прегледа
5
Преглед
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни