Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 59 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: /
NAIL-EON Тхин памука јастучићи
Илустрација се може разликовати
Детаљи
+

NAIL-EON Памук јастучићи су направљени од памука, крпе које су пресовани у удобан округлог облика. На једној страни памучним танак бели филм је у прилогу, што вам омогућава да држите тампон. Кроз танког филма на другој страни памучним, можете да потопите, без течности дотиче ваши нокти ово са жељеном течности.

Ако желите да користите таблу за уклањање, требало би да користите таблу са одговарајућим добро упије течност. Дакле, можете да абсцхминкен на глатком и лак начин. Током дана, прикупи на вашој кожи неке прљавштине, прашине и мртвих ћелија коже и себума на луче. То може да буде савршено и лако са течношћу за чишћење и NAIL-EON Уклоните памучне јастучиће. Са памучним брзо, лако и темељно чишћење вашег лица је могућа. У наш практичан и одговара малим паковањима NAIL-EON Памук плочице се лако у било коју торбу, Једноставно идеалан сапутник..

Као и да се бојите лак за нокте на прст и нокти су памук плочице веома корисна.

NAIL-EON Памук јастучићи узме течност веома добро и потпуно уклонити и правилно било лак за нокте. Са згодан слајд, можете једноставно да држите тампон памука и руке не долазе у контакт са течношћу.

Они се могу користити на осетљивој кожи, што су креме или лосиона може да се примени.

Јастучићи су меке, упијајући и крпу бесплатно.

Мере
+
0.045 Метар (m)
0.197 Метар (m)
0.275 Метар (m)
Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни