Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 29 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Ексер дизајн / Стартер Сетови / Сетови
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode AUTUMN2016

Сетови

Сортирај по: стандард
Filter articles
Стрипер сет Сетови Стрипер сет
3,89 € *
Наил Фоил - Сребрна Сетови Наил Фоил - Сребрна
1,19 € *
-25%
Наил заковице 50 Ст Сетови Наил заковице 50 Ст
1,88 € *
-30%
Божић Сет 4 Сетови Божић Сет 4
9,56 € *
Мосаиц савети Сетови Мосаиц савети
8,87 € *
Божић Сет 3 Сетови Божић Сет 3
8,00 € *
Божић Сет 2 Сетови Божић Сет 2
17,72 € *
Божић Сет 5 Сетови Божић Сет 5
6,85 € *
Божић Сет 1 Сетови Божић Сет 1
17,57 € *
Сортирај по: стандард

Ко не жели да преузме проблема да стави заједно компоненте за креативно наил арт од продавница је само у праву са комплетима за наил арт. Разни елементи дизајна у различитим бојама су саставили у сетовима тако да увек новим и јединственим композиција. Нокти су дизајнирани као привлачило, орнамент и пословне картице особе која га носи и ноктију студија, где је пројектован за нокте.

У различитим могућностима за нокте сетова сваки одговарајућих елемената у различитим нијансама боја се комбинују. Ако се они користе као дизајна на нокта, нокат изгледа веома професионално и доследно. Апликације и композиције су могуће, а у многим варијантама, не постоје ограничења у машти. У зависности од елемента могу истовремено користе садржај различитих скупова. Дакле глиттер честице уклапају у савршено са неон прстен или шљокицама, које се такође користе у неон бојама. Такође, сви различити облици честица или блистава стил у разним облицима може добро комбиновати. Као што се може извести из разних шљокице, буттерфлис и љуспице јединствену мало пејзажа на ноктију дизајн који је свакако сензационално привлачи пажњу. У зависности од приликом, боје и елементи могу бити изабрани да буду суптилни или упечатљива ноктију је створио.

За оне који желе још створио Наиларт вредност за коју су мрље у сету су идеални. Без обзира да ли оне строке техником, употреба наил арт оловке или примена боје са четком - овај скуп обухвата бројне нијансе које могу да се мешају једни са другима. Да бисте направили ексер директно УВ геловима, гел сетови боја које су доступне, на пример у пастелним бојама или чврстих боје су јаки. Надоградња ноктију тон на тон је тако лако играти, резултат је доследно округла ствар.

Нокат сетови из наше продавнице су толико добри као они за професионалну ноктију салону за личну употребу. Ту, такође, сетови су веома популарни јер не само целом компилација, цена уверен. Претура у овој категорији, сваки корисник ће га наћи брзо и сигурно ће пронаћи праву наил арт комплет за своје потребе. Поред сета све остале справе и прибор за савршен дизајн ноктију и дуготрајан моделирања доступни су на nded продавници!

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни