Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 59 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Ексер дизајн / гел / Базни гел
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10

Базни гел

Сортирај по: стандард
Filter articles
Сортирај по: стандард

Природних ноктију су осетљиве. Као и све створио природу да их само да изгледају добро ако су чисте паузе, али и лако су отпорни на механички стимулусе је већ дуго куцање на рачунару, изложеност буђ, прашина и грубим површинама прилично осетљива. Они треба да буду заштићени од повећаног стреса, посебно ако су и поред лечења са боја, лакова и гелова изгледа лепо. Дакле, вештачки нокти се препоручује. Они су као заштитни слој гела или акрила на природни нокат, па штетних стимуланса, као што су растварачи, боје и сл неће бити директно изложен. природни нокат лако може да се опорави ако ... Да, када? Када вештачких ноктију је примењен на благо могуће. Јер шта је добро када се заштитни слој лепка користи напада природни нокат или не ни стало?

У нашем каталогу можете наћи квалитетне гелови за прајмерисање и прајмер за лепљење. производи су благи на природне нокте, а ипак обезбеђују одличну адхезију. Осим трошкова за велике пакете и нокте Салон професионални дизајнер ноктију-у смо, наравно, ни мале количине које су погодне за коришћење код куће. И зато што то ради сваки сада и опет не ради (штап), како би требало, можемо обезбедити летака информације за отклањање грешака. Савети и трикови за рад са УВ гелом и упутства за вајање вештачки нокти могу се наћи, као и списак грешака за претрагу проблема у примени УВ гел.


Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни