Наш врућа линија : +49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
Више од 150 лосионе ЛЕД
3 године гаранцију на све уређаје
Из реда вредности од 29 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Налазите се овде: Ексер дизајн / гел / Базни гел
nded Фибергласа - басе гел

Детаљи
+

Ви сигурно знате да проблеммоделирање не држи за неке клијенте или чак сами удуг, развије лифтингс или поцепана нокат или је потпуно сломљена . Међутим желите, упркос проблема ноктију имају лепе и изнад свега, трајних нокте? Са nded Фибергласа басе гел донети ове проблеме у даљину. Само припремите ваше нокте као и обично, а онда носити буквар. ТадаФибергласгел танак слој на нокту и дозволити да се стврдне 120 секунди у УВ лампи. Сада можете нормално да настави са вашег моделирања са УВ геловима или процеса додатног Фибергласгеле. Његова уграђен фибергласа честице, моделирање је изузетно тешко и остаје и даље веома еластична. Флексибилност фибергласа гела може настати за не више фејслифтинг. Ако желите да поправите поцепани природни нокат, а затим и без проблема од крпљење и поправку је потребно више свилом. Моделовање са Фибергласгел се такође назива УВ гел са фиберглас честицама. Ово јеУВ гел, акције је помешан фиберглас тканине. То још увек није широко распрострањена, као и акрилне нокте сетова или гел нокте. До сада ,фиберглас ноктију систем је био један од савета инсајдера у модерним ноктију салонима, али полако, ова технологија сече кроз и постајетренд са многим дизајнерима ноктију. Прајмер - изградња и заптивање гела ви сада можете, са нашим nded Замените Фибергласгелен и добити још тање и тиме више природних ноктију. Многи ноктију салони и користе само nded Фиберглас база гел и онда радити као и обично са нормалним УВ геловима.

вискозност
+

танак средњи дебео

Печат
+

УВ погодан

Oblikovati čvrste i izdržljive nokte UV gelovima i odgovarajućim priborom: UV gelovi su dostupni u puno različitih boja i u različitoj gustoći i stvrdnu se u UV lampi ili CCFL lampi za 120 sekundi. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primenu UV gelova.

Повратне информације
+

Укупан број прегледа

4.75

Преглед

5
6
4
2
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded међународни