Потврдио интернет продавница
Наш врућа линија : +49 (0) 2428/8198992
3 године гаранцију на све уређаје
Више од 150 лосионе ЛЕД
Из реда вредности од 29 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Налазите се овде: Ексер дизајн / гел / Базни гел
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Vylet-Nails Premium Басе гел - гел лепак - као основа за лепим ноктима
Детаљи
+
Квалитету Vylet-Nails Premium база гел - Гел лепак из категорије УВ гел & Цолор Гел пружа добру основу за гел моделлаге. База гел се наноси на природних ноктију и лечи. Следећи Скупштина, Наиларт- и заптивање слојеви су само као трајна као базни гел. Дакле, пажљиво прајмер је нарочито важно.

Мисија Vylet-Nails Premium базне гела се заснива на припреми природног нокта. Ово је поднета и охрапавити и пружио слојем премаза. Адхезионо обезбеђује стабилно одржавање прајмера на ексер. Први слој је офарбана у танком слоју на нокта, а затим излечен под УВ лампом. Важно је већ у овом гелу да је тај ексер ивице остану бесплатно, било гела остатак може бити уклоњена са наранџастим дрвета штапа пре лечења. Је база гел осуши, слојеви Ауфбаугелс се примењују исцрпно издржљивост и висок сјај запечаћен дуго. База гел Vylet-Nails Premium се такође може користити као основа за УВ лака за нокте. Они се користе за овом случају, као и у гел нокти. На отврднутог базној слоја геллак примењује. Опет, то је препоручљиво да се запечати за дуготрајне чекање.


вискозност
+
танак средњи дебео
Печат
+
УВ погодан

Oblikovati čvrste i izdržljive nokte UV gelovima i odgovarajućim priborom: UV gelovi su dostupni u puno različitih boja i u različitoj gustoći i stvrdnu se u UV lampi ili CCFL lampi za 120 sekundi. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primenu UV gelova.

Ацид-фрее

Ste alergični i ne žele da se odreknu još lijep nokte. Zatim jednostavno koristiti bez kiselina gela, jer je to alergija.

Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни