Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 29 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Ексер дизајн / гел / боји гел
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode AUTUMN2016
боји гел боји гел Пронађите ваш боји гел у преко 473 различитих боја Идите до ваше омиљене боје

боји гел

Сортирај по: стандард
Filter articles
1 2 3
Пронађи боју
NDED Make-up gel боји гел NDED Make-up gel
од 3,15 € *
NDED Сјајни гел боји гел NDED Сјајни гел
од 2,30 € *

Боја додаје живота у живот, је врхунац свакодневни живот иза себе и дефинитивно нешто што јако привлачи пажњу. Ово важи не само у уметности, али посебно у дизајну. Да ли канцеларијског намештаја, тапета, компјутер панела или датотека - у боји доминирају објекти нашем окружењу. Оно што се односи на дизајн намештаја и производа животног стила, који би такође требало да се примењују у дизајну ноктију!

Са ноктију геловима у боји дизајн из наше куће можете донети много боје у ваш живот и ваше нокте. Зато што имамо невероватно широк спектар различитих тонова, у распону од једноставних боја (у серији, што показује боја речи "стрејт ") од неона и пастелних нијанси да гелови са Глиттер ефекат, светлуцави ефекат седеф и металних гелови. Следећи Каталог страницама ћете наћи гелови у боји са УВ гел припадају опсегу, гелови у боји са 4Д линије производа и других производа. Будите Енцхантед инспирисан позната имена појединих боја и!

Сви производи су доступни у мањим величинама за коришћење код куће, да га испробате. За ноктију уметник одлука и нудимо студија, али и јефтинији велике пакете који омогућавају да се понуди купцима и клијентима ексера дизајн по повољној цени да. Наравно, сви наши производи задовољавају европске стандарде безбедности и квалитета производа.


Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни