Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 59 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Ексер дизајн / гел / Гел боја
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Цолор Гел Блацк Магиц - Глитер ноктију са магичним ефектом
Илустрација се може разликовати
Детаљи
+

За специјалне гела ноктију, као и за индивидуалну и екстравагантне ноктију гелом у боји Vylet-Nails Premium Црна магија је идеална. Црни гел са магичним глиттер ефеката може бити обрађен као и обично само од добрих гелова и излечио под УВ лампом од поуздан. Већ слојем високог покривености боје се постиже.
За обраду боја гелова, нокат се припрема као и обично. Природни нокат се подноси у форму и направљен лепак са прајмером. Онда прајмер и граде слојеви се примењују као завршног слоја је Vylet-Nails Premium Цолор Гел Блацк Магиц. Гел без мириса и без киселина може да се постави на нокат због конзистентности у ултра-танком слоју. Мешање није неопходно, јер пигменти су стабилно интегрисани у гелу. После примена гела за 120 секунди до УВ светлости лечи. Коначна заптивање са слојем гела ноктију је издржљив и отпоран на огреботине и добија свој коначан сјај који наглашава колор ефекат у гел боја Блацкмагиц тога.
вискозност
+
танак средњи дебео
Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни