Потврдио интернет продавница
Наш врућа линија : +49 (0) 2428/8198992
3 године гаранцију на све уређаје
Више од 150 лосионе ЛЕД
Из реда вредности од 29 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Налазите се овде: Ексер дизајн / гел / боји гел
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Euro-Line Француски гел нокти могу да изгледају лепо и ванвременски
Детаљи
+
Ви сте љубитељ гела ноктију и даље треба да зрачи одређену природност? Нема проблема са нашим Euro-Line француског гела. Са овог гела, можете направити добру одлуку када је у питању много природности. Припремите своје нокте пре, као и обично и почети примену УВ гелови. Док ваши нокти, можете, на један твој ексер савете слободном руком нацртати са белим ноктију гелом или држи само специјалне француске шаблоне маникир као водич. Унесите Еuro-Line гел директно као жељени у меком белом, розе / млечно бела или Небески Белу на следећим основни гел или градитељ. Нека га стврднути под УВ лампом за 3 минута. Да вам дам 100% ти гарантујем да француски гел је увиђај и правилно лечи, треба да га примените због својих боја пигмената у једној или више танких слојева гела. Гел такође да вам уштеди још непотребан посао подношења, јер ублажава од стране самог ефекта меда. УВ гел & Цолор Гел шта можемо препоручити висок квалитет ноктију салон и на сјечиво истраживања само. Одлучите данас блиставих белих ноктију савете у природни изглед.
Печат
+
УВ погодан

Oblikovati čvrste i izdržljive nokte UV gelovima i odgovarajućim priborom: UV gelovi su dostupni u puno različitih boja i u različitoj gustoći i stvrdnu se u UV lampi ili CCFL lampi za 120 sekundi. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primenu UV gelova.

Ацид-фрее

Ste alergični i ne žele da se odreknu još lijep nokte. Zatim jednostavno koristiti bez kiselina gela, jer je to alergija.

Повратне информације
+
Укупан број прегледа
4.6
Преглед
5
3
4
2
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни