Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 59 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Ексер дизајн / гел / Гел боја 2 у 1
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Глиттер гел у боји Euro-Line пружа тренду нокте Хигхлигхтс
Илустрација се може разликовати
Детаљи
+

Наила дизајн, постоје џабе, што није ту. Прелепе ноктију дизајн може да буде елегантна, племенита и веома неукусан у складу са вашим жељама. Ако придају велику важност да истакнете упечатљив ексер, онда имамо праву ствар за вас. УВ гел & Боја Гел је идеалан пројекат за нокте и ноктију. Са гелова за Eurо-Line серије, можете добити највиши квалитет за свој рад.

Дочарати најлепше креације на ноктима на завист других. Наш Euro-Line Голд Спаркле Глиттер боја гел са 15 мл садржаја је оптимално одговара. И са многим другим бојама гелова Глиттер боји можете дочара различите и лепе осветљења.Гел може да се користи и на бази гела и креатору. То је лако за обраду. Ширење је танко, тако да 100-одсто лек је загарантован. По жељи, интензитет боје чак бити погођена гел се примењује више пута. Али нека сваки слој само излечи потпуно пре наношења новог слоја. Бићеш из овог гела и избор боја одушевљена.

Нудимо највиши квалитет производа који задовољавају строге захтеве европских стандарда и произведени о стању УВ гел истраживања. Можете веровати нашим година искуства у производњи оклевања.

вискозност
+
танак средњи дебео
Печат
+
Повратне информације
+
Укупан број прегледа
4.2857
Преглед
5
2
4
5
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни