Потврдио интернет продавница
Наш врућа линија : +49 (0) 2428/8198992
3 године гаранцију на све уређаје
Више од 150 лосионе ЛЕД
Из реда вредности од 29 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Налазите се овде: Ексер дизајн / гел / боји гел
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Шминка гел против промене боје и неравномерно на нокат
Детаљи
+
Имате пребојеност о својим ноктима, или удараца у својој ноктију површине и желите да сакријете ово? Ми имамо решење за то. Консултујте се са вашим ноктима једноставно наш Euro-Line, шминка гела. Почните моделовање, као и обично. Пре примене нашег маке-уп гел, требало би да примените гел подлака базу и пусти га очврсну. Мораш да овај слој, способност да моделира уместо гела структуре једнак маке-уп гел на ноктима даље. Размислите градитеља гел или шминка гел који модел Ц-криву. Између транзиције од природних до вештачких ноктију, гел треба применити на најдебљи и ноктију и ноктију кревет, падају, тако да мало испупчење је формирана. Каљење ван ноктију гелом, а затим узети из Сцхвитзсцхицхт са чистачем. Ако приметите било какве неправилности у сушеног УВ гела, можете га глатко са финим датотеку. Затворите моделовање са заптивним гела. То штити нокат узору од огреботина и даје јој леп сјај на врху тога. Препоручујемо ан све слојеве гела и коришћење исте серије за постизање трајног трајност. Да ли је тачно да је овај проблем, онда брзо одлучите за нашу квалитетну маке-уп гел из производног асортимана гел УВ & Цолор Гел.
Печат
+
УВ погодан

Oblikovati čvrste i izdržljive nokte UV gelovima i odgovarajućim priborom: UV gelovi su dostupni u puno različitih boja i u različitoj gustoći i stvrdnu se u UV lampi ili CCFL lampi za 120 sekundi. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primenu UV gelova.

Ацид-фрее

Ste alergični i ne žele da se odreknu još lijep nokte. Zatim jednostavno koristiti bez kiselina gela, jer je to alergija.

Повратне информације
+
Укупан број прегледа
4.75
Преглед
5
9
4
3
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни