Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 59 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Ексер дизајн / гел / Гел боја
Vylet-Nails Premium Неон Цолор Гел - за изглед атрактивним
Илустрација се може разликовати
Детаљи
+

Понекад ће бити неукусан и нападне. За ту посебну прилику Vylet-Nails Premium Неон Цолор Гел је идеалан избор. Светле боје гел осигурава да су све очи нацртана на Наил Десигн. Висок квалитет премије производа обезбеђује најбоље резултате.
Се примењује неон Цолор Гел Vylet-Nails Premium као последњи слој на структурирани гела ноктију. Природно Наил као и обично припремљен и обложен прајмер за премаз. Са градитељ нокта се затим моделира и лечи у различитим слојевима. Је крива Ц-облика, гел боја је последњи слој пре затварања. Битно овде је ред у танком слоју, али богат. То обезбеђује да гел потпуно стврдне под УВ лампом. Није довољно, интензитет првог слоја боје, може бити повећана други слој неонским гелу боја. Овај слој треба да се примењује танко и поклопац. На финалној гела у боји слој у Неон печатом примењује. Топ Цоат пружа бреак-отпоран и површина отпорна на гребање и високим сјајем који остаје трајно на нокат и наглашава неонске боје поред.

Само за комерцијалну употребу / Користите само на вештачким ноктима или преко додатног слоја

вискозност
+
танак средњи дебео
Повратне информације
+
Укупан број прегледа
5
Преглед
5
5
4
0
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни