Потврдио интернет продавница
Наш врућа линија : +49 (0) 2428/8198992
3 године гаранцију на све уређаје
Више од 150 лосионе ЛЕД
Из реда вредности од 29 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Налазите се овде: Ексер дизајн / гел / боји гел
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Vylet-Nails Premium Пастел Цолор Гел - Романтиц и разигран
Детаљи
+

Меке боје јер доносе Vylet-Nails Premium пастел гел боја на гел ноктију, су увек ажурни. Само дан или за све кориснике који воле дискретни, овај гел боја је савршена са својим пастелним бојама. Производ обећава квалитетну боја сјај и дуготрајну сјај.
Гел Наилс се граде у неколико корака. Кључно за квалитет готовог ноктију технике је припрема природног нокта, као и гел користи. Изоштрио у облику нокта је охрапавити и обложена прајмера. Прајмер и Ауфбаугеле формирају готовог бризгање пластике ексер да је све лепши савршена Ц-крива се моделира. Vylet-Nails Premium Гел Пастел боја је коначна гомилање слој и покрива нокат са благим пастелних нијанси. Су важни у свим слојевима мале дебљине и богатог уговора. То обезбеђује равномерно сушење и глатку површину. У зависности од жељене интензитету пастелних боја гелова боја може бити повећана даљим слојем. За заптивање, а тиме и дуг рок трајања, а врх капут који се примењује као финиш даје. После очвршћавања, овај последњи слој је очишћен и полирани и тако показује дуготрајну сјај.
вискозност
+
танак средњи дебео
Печат
+
Повратне информације
+
Укупан број прегледа
5
Преглед
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни