Наш врућа линија : +49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
Више од 150 лосионе ЛЕД
3 године гаранцију на све уређаје
Из реда вредности од 29 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Налазите се овде: Ексер дизајн / гел / боји гел
ВилетНаилс ПремиумЦолор Гел Металик - Нови изглед за Гел Наилс

Детаљи
+

Металик изглед чини Нагелмоделлаге нешто посебно. Схиммеринг ефекти које генерише Цолор Гел за илетНаилсПремиум Металлиц на нокта, поступа у складу са светлости увек нове и свеже. У моделовању гел боја се користи као слој у нокта структури.
илетНаилсПремиум Металик боја гел се примењује као боје гелова који се користе у моделовању ноктију. Природни ноктију се подноси у облику, охрапавити са пуфером и третиране са прајмер као везујући агенс. Потом прво и Ауфбаугеле се примењују и лечи у слојевима, респективно. Овај гел боја је кулминација конститутивних слојева и капуте вештачких ноктију у одабраном металик нијансе. Приликом прања, проверите да ли је гел монтиран у танком слоју, али богат. Тако, комплетна очвршћавања УВ лампе је обезбеђена. Ако је потребно, други слој појачати гел резултат боја. Закључак је завршни слој који обезбеђује заптивање гел ексер са трајном и високог сјаја покровном длаком.

вискозност
+

танак средњи дебео

Печат
+

УВ погодан

Oblikovati čvrste i izdržljive nokte UV gelovima i odgovarajućim priborom: UV gelovi su dostupni u puno različitih boja i u različitoj gustoći i stvrdnu se u UV lampi ili CCFL lampi za 120 sekundi. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primenu UV gelova.

Ацид-фрее

Ste alergični i ne žele da se odreknu još lijep nokte. Zatim jednostavno koristiti bez kiselina gela, jer je to alergija.

Повратне информације
+

Укупан број прегледа

5

Преглед

5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded међународни