Потврдио интернет продавница
Наш врућа линија : +49 (0) 2428/8198992
3 године гаранцију на све уређаје
Више од 150 лосионе ЛЕД
Из реда вредности од 29 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Налазите се овде: Ексер дизајн / гел / боји гел
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
_НД3ДНД3ДВилетНаилсПремиумНД3ДНД3Д_ Фарбгел Мица - за блиставе представе
Детаљи
+
Мица-ефекти су посебно популарни за вече наил арт. Са _НД3ДНД3ДВилетНаилсПремиумНД3ДНД3Д_ Фарбгел мица може Гел Наилс опремљен изузетно висок сјај. У зависности од жељеног интензитета боје, гел се може применити у једној или више слојева и лечи под УВ лампом.
Пре _НД3ДНД3ДВилетНаилсПремиумНД3ДНД3Д_ мица боја Гел се може применити у гела моделлаге, природни нокат мора да буде у складу припремити. На поднео искључен и охрапавити ноктију прајмер се примењује за добру адхезију, потом слојем базног гела. Глиммерр Фарбгел може пратити један од конститутивних слојева и као други гела слојева примењују танко и пажљиво ојачан. Пре наношења гела слој Следеће знојење је уклоњен са чистија и Зеллетте. Као закључак о моделирању примене заптивног слоја јавља као финиш. Длака је танка, али бујна брушеног на нокат и лечи под УВ светлом-. Након уклањања лепљиву слоја и примену пољског уља, сјај боје гелови премије долази до своје највеће предности, гел ноктију је трајно заштићена од оштећења и огреботина.
вискозност
+
танак средњи дебео
Печат
+
УВ погодан

Oblikovati čvrste i izdržljive nokte UV gelovima i odgovarajućim priborom: UV gelovi su dostupni u puno različitih boja i u različitoj gustoći i stvrdnu se u UV lampi ili CCFL lampi za 120 sekundi. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primenu UV gelova.

Ацид-фрее

Ste alergični i ne žele da se odreknu još lijep nokte. Zatim jednostavno koristiti bez kiselina gela, jer je to alergija.

Повратне информације
+
Укупан број прегледа
5
Преглед
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни