Потврдио интернет продавница
Наш врућа линија : +49 (0) 2428/8198992
3 године гаранцију на све уређаје
Више од 150 лосионе ЛЕД
Из реда вредности од 29 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Налазите се овде: Ексер дизајн / гел / боји гел
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Vylet-Nails Premium Термо гел Глитер Боја - Пуна корица и Наил Арт
Детаљи
+
За веома специјалне ноктију са посебним ефектима Vylet-Nails Premium термални Глитер гел боја је савршен избор. Гел у боји са шљокицама честица мења боју са променама температуре и чини гела нокте као на сталну оку.

Vylet-Nails Premium Термални Глитер гел Боја се наноси на нокат гела пажљиво изграђена, поступак је као и обично: природни ноктију је обликована и роугхенед у бафер. Затим адхезија промотер се примењује, а затим почиње структура гела ноктију. Ноктију је потпуно формира, тхермогел користи. Може се применити било у пуном поклопца слоју или као наил арт. За Пинеслмалереиен овај гел је идеалан јер не ради због вискозности с. Важно је да знојење Ауфбаугелс је уклоњена унапред. Тхермогел се лечи под УВ лампом за 120 секунди, а онда запечаћен. За заптивање гел се примењује и излечен. Коначно, ексер површина се чисти са чистачем или полирање уље и полиран.
вискозност
+
танак средњи дебео
Печат
+
УВ погодан

Oblikovati čvrste i izdržljive nokte UV gelovima i odgovarajućim priborom: UV gelovi su dostupni u puno različitih boja i u različitoj gustoći i stvrdnu se u UV lampi ili CCFL lampi za 120 sekundi. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primenu UV gelova.

Ацид-фрее

Ste alergični i ne žele da se odreknu još lijep nokte. Zatim jednostavno koristiti bez kiselina gela, jer je to alergija.

Повратне информације
+
Укупан број прегледа
4.5
Преглед
5
3
4
0
3
1
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни