Потврдио интернет продавница
Наш врућа линија : +49 (0) 2428/8198992
3 године гаранцију на све уређаје
Више од 150 лосионе ЛЕД
Из реда вредности од 29 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Налазите се овде: Ексер дизајн / гел / боји гел
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Vylet-Nails Premium Топлотна Фарбгел Металик - гел моделлаге са променом боје
Детаљи
+

Јединствен и привлачи пажњу је Нагелмоделлаге са термалном Vylet-Nails Premium Металлиц Цолор Гел. Оно што чини овај гел боја: За температурне промене, Фарбе од ноктију дизајна и металик мења. Резултат је увек нове и изненађујуће ефекте боја на ноктима.


Средње Vylet-Nails Premium термални Металик боја гела је инкорпорирана као део гела моделлаге у нокат. За ово, нокат се користи као поднета, храпаве и обложене са прајмером као адхезионо средство. Овај гел боја се примењује на градитељ после свих слојеви су као и обично пажљиво излечи под УВ лампом. Пре наношења термо Vylet-Nails Premium Металик боја гел је уклоњена са знојењем Зеллетте и чистији, гел боја се наноси у танком слоју и излечио за 120 секунди. Ако је потребно, може да се постави на нокат како би се повећала интензитет боје, а коначни обликовање ноктију, даљи слој гела. Закључак моделирања образује гел заптивање која се примењује директно на лепљив слој и излечити за 120 секунди.
вискозност
+
танак средњи дебео
Печат
+
УВ погодан

Oblikovati čvrste i izdržljive nokte UV gelovima i odgovarajućim priborom: UV gelovi su dostupni u puno različitih boja i u različitoj gustoći i stvrdnu se u UV lampi ili CCFL lampi za 120 sekundi. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primenu UV gelova.

Ацид-фрее

Ste alergični i ne žele da se odreknu još lijep nokte. Zatim jednostavno koristiti bez kiselina gela, jer je to alergija.

Повратне информације
+
Укупан број прегледа
4.8333
Преглед
5
5
4
1
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни