Потврдио интернет продавница
Наш врућа линија : +49 (0) 2428/8198992
3 године гаранцију на све уређаје
Више од 150 лосионе ЛЕД
Из реда вредности од 29 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Налазите се овде: Ексер дизајн / гел / боји гел
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Vylet-Nails Premium Термална неон боја гела - нови Неонлоок у узајамно
Детаљи
+
Vylet-Nails Premium Термални неон гел боје у светлим бојама показује веома посебан ефекат при промени температуре. Гел мења своју нијансу. Ово резултира на ноктима занимљивих и променљивим играма у боји да скрене пажњу и изгледају ново и свеже поново.

Термо-Цолор Гел је као и обично интегрисан у нокте. Након припрема ноктију и примена адхезије промотера гела нокта је пажљиво изграђен слој по слој, и излечио под УВ светлом. Након завршетка основне моделовања ноктију је поднета у жељеном облику и изузети од подношења и дисперзија. Тада Vylet-Nails Premium термални неонске боје гела се наноси у танком слоју и излечио за 120 секунди. За дугу трајност ноктију се примењује као заптивне горњем капуту и ​​излечен. Обрада је темељно чишћење ноктију са чистачем, алтернативно, полирање уље може се користити да доведе ноктију до високог сјаја.
вискозност
+
танак средњи дебео
Печат
+
УВ погодан

Oblikovati čvrste i izdržljive nokte UV gelovima i odgovarajućim priborom: UV gelovi su dostupni u puno različitih boja i u različitoj gustoći i stvrdnu se u UV lampi ili CCFL lampi za 120 sekundi. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primenu UV gelova.

Ацид-фрее

Ste alergični i ne žele da se odreknu još lijep nokte. Zatim jednostavno koristiti bez kiselina gela, jer je to alergija.

Повратне информације
+
Укупан број прегледа
5
Преглед
5
4
4
0
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни