Потврдио интернет продавница
Наш врућа линија : +49 (0) 2428/8198992
3 године гаранцију на све уређаје
Више од 150 лосионе ЛЕД
Из реда вредности од 29 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Налазите се овде: Ексер дизајн / гел / боји гел
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Vylet-Nails Premium Термална пастел боја гела - промена боје у меким тоновима
Детаљи
+
Vylet-Nails Premium Термални пастелне боје гела увек мења Фарбе при промени температуре. Виша температура, више заврши пребојеност. То доводи до гела ноктију атрактиван и увек променљивом игром боја и преливе. Се примењује, гел боје у гела моделлаге.
Гел ноктију је припремљен као и обично пре наношења термалну Vylet-Nails Premium пастелно гел боје. Природни нокат се подноси у форму и роугхенед са бафера, онда Везивно средство се примењује. Градитељ ноктију се моделира са Ц-криве. Значај темељног лечења појединачних слојева и УВ лампе. Тхермогел се примењује на очишћена од знојења нокта и лечи за 120 до 240 секунди. Ако интензитет боја не испуњава услове, додатни слојеви се могу применити и излечен. На крају нокта је решена сила са заптивним гелом, од високог сјаја и издржљива. Чисти или пољски уље повећати сјај површину нокта.


вискозност
+
танак средњи дебео
Печат
+
УВ погодан

Oblikovati čvrste i izdržljive nokte UV gelovima i odgovarajućim priborom: UV gelovi su dostupni u puno različitih boja i u različitoj gustoći i stvrdnu se u UV lampi ili CCFL lampi za 120 sekundi. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primenu UV gelova.

Ацид-фрее

Ste alergični i ne žele da se odreknu još lijep nokte. Zatim jednostavno koristiti bez kiselina gela, jer je to alergija.

Повратне информације
+
Укупан број прегледа
4.5
Преглед
5
3
4
0
3
1
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни