Наш врућа линија : +49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
Више од 150 лосионе ЛЕД
3 године гаранцију на све уређаје
Из реда вредности од 29 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Налазите се овде: Ексер дизајн / гел / боји гел
Vylet-Nails Premium Термо Цолор Гел Пуре - Живе боје у којој суделују

Детаљи
+

Средње Vylet-Nails Premium Термо Пуре Цолор Гел је лако применити на нокат и даје атрактивне и мења боју игре. Омогућено променом боје која се јавља у различитим температурама. Виша температура расте, гел термо боја више потпуно мења своју боју.

Примена топлотне Vylet-Nails Premium Пуре Цолор Гел је посебно једноставан. Након природни нокат је поднета и роугхенед са бафера, прајмер се наноси. Након тога, нокат слој по слој са изабраним гела је успостављена. Да ли је Ц-крива савршено узору, постоји наредба Vylet-Nails Premium топлотне гел у танком слоју, али континуираном на очишћену површину нокта. Уколико интензитет боје да се повећа, даљи слој гела боја може бити примењена. Сваки важан је пажљив очвршћавања под УВ лампом за 120 секунди. За запечате Еффектгел и да сачува сјај боје дуге урадио као финиш слојем.


вискозност
+

танак средњи дебео

Печат
+

УВ погодан

Oblikovati čvrste i izdržljive nokte UV gelovima i odgovarajućim priborom: UV gelovi su dostupni u puno različitih boja i u različitoj gustoći i stvrdnu se u UV lampi ili CCFL lampi za 120 sekundi. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primenu UV gelova.

Ацид-фрее

Ste alergični i ne žele da se odreknu još lijep nokte. Zatim jednostavno koristiti bez kiselina gela, jer je to alergija.

Повратне информације
+

Укупан број прегледа

4.8235

Преглед

5
15
4
1
3
1
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded међународни