Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 49 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Ексер дизајн / гел / Euro-Line
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode SPRING2017

Euro-Line

Сортирај по: стандард
Filter articles
Сортирај по: стандард

Евро-лине УВ гелови за вештачки нокти се разликује од посебне имовине: за разлику од већине осталих УВ гелови, овај потез сам по себи глатко. Нема непријатних жлебове, боре делом отврдну површине које се налазе испод површине, али још увек мека, без удубљења или других неправилности. Дакле, ноктију није само савршено глатка, али има типично сјаја професионално узору нокте. Дакле, сјајна и глатка, није природан нокат, јер расте са мало неправилност која их чини занимљиво, али није ни сјаја дозволе.

Евро-лине гелови имају дејство меда. Одговоран за аутоматско изравнавање ноктију. То је - посебно за кућну употребу, ноктију студија у гостима са професионалцима - практична ствар. Зато што обично захтева доста вештине, УВ геловима да савршено глатки нокти.

Наши производи задовољавају европске стандарде, упркос свим удобности. гелови су научно истражена и тестирана за компатибилност, и то је друга карактеристика евро-линије: Све гелови су погодне за алергију пате. Зато што родитељ полимери су пажљиво одабране, тако да морате очекивати никакве реакције или других коже иритације. Поред тога, уз гелове од € линија је све могуће, шта америчку линију Нокти могу превише. Обојени облике, сјај ефекте, специјалне сјај и металик завршити су такође искључени више него једноставна пастелних тонова и елегантног изгледа француски маникир.


Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни