Наш врућа линија : +49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
Више од 150 лосионе ЛЕД
3 године гаранцију на све уређаје
Из реда вредности од 29 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Налазите се овде: Ексер дизајн / гел / Euro-Line
Euro-Line 1 фаза гел

Детаљи
+

Гел моделирање може се другачије гради. Постоје ли три гелови, база гела, зидарски и коначно затварање гел. Много је лако са нашим Euro-Line 1 фаза гел са 15 мл величине. Разни УВ гел & Цолор Гел може да се користи за најлепших креација су гелови у Euro-Line серије су сви одликују одличном израде и најбољу компатибилност, чак и са осетљивим алергије.

Наша 1-фазни гел може да се користи за сва три слоја нокта.Гел има меда ефекат по коме се увлачи глатко, смањујући знатно скупљи подношења рад. Пре употребе треба промешати. У гела нокат дизајн пријања промотор је регистрован, што је посебно добро за моделирање придржава.Гел не жути и идеалан је за брзе и велике удараца лако реши. Дизајн за елаборат ноктију може се мешати са колор пигментима и сјај прашине. За само диван сјај може да се премазује да завршим са заптивним гел или топ капутом.

Нудимо дугогодишње искуство као произвођача и висок квалитет наших производа. Поред тога, можете наћи савршену услугу. Пробајте нас и нашу 1-фазни гел, они су уверени у квалитет и лако примени и да ће бити одушевљен.

Мере
+

0.063 Метар (m)
0.067 Метар (m)
0.042 Метар (m)

вискозност
+

танак средњи дебео

Печат
+

УВ погодан

Oblikovati čvrste i izdržljive nokte UV gelovima i odgovarajućim priborom: UV gelovi su dostupni u puno različitih boja i u različitoj gustoći i stvrdnu se u UV lampi ili CCFL lampi za 120 sekundi. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primenu UV gelova.

ЛЕД погодан

LED gelovi i odgovarajući pribor omogućavaju posebno brzo modeliranje noktiju: LED gelovi se stvrdnjavaju u LED lampi ili CCFL lampi za 30-90 sekundi ili kao obično ispod UV lampi za 120 sekundi, mogu se skinuti i ne moraju se turpijati. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primenu LED gelova.

Ацид-фрее

Ste alergični i ne žele da se odreknu još lijep nokte. Zatim jednostavno koristiti bez kiselina gela, jer je to alergija.

Повратне информације
+

Укупан број прегледа

5

Преглед

5
12
4
0
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded међународни