Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 59 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Ексер дизајн / гел / Euro-Line
Euro-Line 1 Пхасенгел за савршену локацију модела са само једним гелом
Илустрација се може разликовати
Детаљи
+

Гел моделирање може се другачије гради. Постоје ли три гелови, база гела, зидарски и коначно затварање гел. Много је лако са нашим Euro-Line 1 фаза гел са 15 мл величине. Разни УВ гел & Цолор Гел може да се користи за најлепших креација су гелови у Euro-Line серије су сви одликују одличном израде и најбољу компатибилност, чак и са осетљивим алергије.

Наша 1-фазни гел може да се користи за сва три слоја нокта.Гел има меда ефекат по коме се увлачи глатко, смањујући знатно скупљи подношења рад. Пре употребе треба промешати. У гела нокат дизајн пријања промотор је регистрован, што је посебно добро за моделирање придржава.Гел не жути и идеалан је за брзе и велике удараца лако реши. Дизајн за елаборат ноктију може се мешати са колор пигментима и сјај прашине. За само диван сјај може да се премазује да завршим са заптивним гел или топ капутом.

Нудимо дугогодишње искуство као произвођача и висок квалитет наших производа. Поред тога, можете наћи савршену услугу. Пробајте нас и нашу 1-фазни гел, они су уверени у квалитет и лако примени и да ће бити одушевљен.

Мере
+
0.063 Метар (m)
0.067 Метар (m)
0.042 Метар (m)
вискозност
+
танак средњи дебео
Печат
+
Повратне информације
+
Укупан број прегледа
5
Преглед
5
13
4
0
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни