Наш врућа линија : +49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
Више од 150 лосионе ЛЕД
3 године гаранцију на све уређаје
Из реда вредности од 29 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Налазите се овде: Ексер дизајн / гел / Euro-Line
Euro-Line Заптивање гел

Детаљи
+

Светле сјајни нокти су апсолутни магнет за очи. Овај изглед је увек у тренду, шик, тренди и даје носиоца, гламурозну, чак и екстравагантно додир. Сјајне површине светле нокте увек изгледају свеже и добро одржавана. Није важно да ли сте класични француски, компликован наил арт или навлака (потпуно покривен са УВ гелом и Цолор Гел) воле - јер наша Euro-Line Заптивање гел доноси све варијанте стварно добра предност.Гел производи нашег специјалног заптивни слој је веома отпоран на огреботине после лечења. Ваш моделирање је сада добро заштићен од спољних утицаја до следећег пуњење.Конзистенција треба применити средње вискозности и веома лако. Она ради самостално и не тече глатко у угловима. Почетници могу само да га користите као професионалне кориснике. Је танко се наноси на очврслог слоја структуре. Још један позитиван аспект рада са нашим завршним гела је да је дивно за алергије склони појединаца. Ми пружамо на захтев одговарајући Технички лист Сигурносни са свим наведеним састојцима располагању. Бићете запањени колико је јака адхезија наш професионални Euro-Line производа. Током развоја, предузели смо велику пажњу да наш заптивање се може користити за све УВ гел система подједнако. Купујте до миле воље у нашој онлине продавници. Врхунски квалитет по најнижим ценама само ћете овде наћи.

Мере
+

0.062 Метар (m)
0.062 Метар (m)
0.042 Метар (m)

вискозност
+

танак средњи дебео

Печат
+

УВ погодан

Oblikovati čvrste i izdržljive nokte UV gelovima i odgovarajućim priborom: UV gelovi su dostupni u puno različitih boja i u različitoj gustoći i stvrdnu se u UV lampi ili CCFL lampi za 120 sekundi. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primenu UV gelova.

ЛЕД погодан

LED gelovi i odgovarajući pribor omogućavaju posebno brzo modeliranje noktiju: LED gelovi se stvrdnjavaju u LED lampi ili CCFL lampi za 30-90 sekundi ili kao obično ispod UV lampi za 120 sekundi, mogu se skinuti i ne moraju se turpijati. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primenu LED gelova.

Ацид-фрее

Ste alergični i ne žele da se odreknu još lijep nokte. Zatim jednostavno koristiti bez kiselina gela, jer je to alergija.

Повратне информације
+

Укупан број прегледа

4.3333

Преглед

5
3
4
2
3
1
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded међународни