Потврдио интернет продавница
Наш врућа линија : +49 (0) 2428/8198992
3 године гаранцију на све уређаје
Више од 150 лосионе ЛЕД
Из реда вредности од 29 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Налазите се овде: Ексер дизајн / гел / Завршни гел
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Амеrican Line Гел за учвршћиванје
Детаљи
+
"америчку линију ноктију Дизајн Заврши Гел је савршен моделовање рачуна и сјајна је америчку линију ноктију Дизајн Заврши гела да се запечати идеално Нагелдесигн америчку линију. ноктију гел Дизајн Заврши се на сјечиво америчких ноктију дизајна развој и уговор независно глатко..

Наила дизајн УВ гела директно од произвођача вилет-Ексери у оригиналној САД-Студио контејнера стакло. Оглас УВ гел ноктију Дизајн-Ексери од вилет бити веома висок и конзистентан квалитет.

Танке-вискозни-америчку линију Заврши гел ноктију Дизајн мед ефекат високог сјаја,

усавршавање нокат вајање са посебним сјај ефекат. "
вискозност
+
танак средњи дебео
Печат
+
УВ погодан

Oblikovati čvrste i izdržljive nokte UV gelovima i odgovarajućim priborom: UV gelovi su dostupni u puno različitih boja i u različitoj gustoći i stvrdnu se u UV lampi ili CCFL lampi za 120 sekundi. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primenu UV gelova.

ЛЕД погодан

LED gelovi i odgovarajući pribor omogućavaju posebno brzo modeliranje noktiju: LED gelovi se stvrdnjavaju u LED lampi ili CCFL lampi za 30-90 sekundi ili kao obično ispod UV lampi za 120 sekundi, mogu se skinuti i ne moraju se turpijati. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primenu LED gelova.

Ацид-фрее

Ste alergični i ne žele da se odreknu još lijep nokte. Zatim jednostavno koristiti bez kiselina gela, jer je to alergija.

Повратне информације
+
Укупан број прегледа
4.5
Преглед
5
7
4
7
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни