Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 59 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Ексер дизајн / гел / Завршни гел
Брзо Заврши Врх Гел је одлична ЛЕД заптивање гела
Илустрација се може разликовати
Детаљи
+

nded Брзо Заврши Завршни премаз је модеран ЛЕД заптивање гела класе. Акрилне део нокта се заменити након наилдесигн светлу сјајну "високог сјаја" печат. Ова специјална и софистициран брзо Крај Топ Цоат НДЕД да се има ниске вискозности конзистентност и ради независно глатко. време сушења је мање од 3 минута - у зависности од перформанси УВ умрежавања светлост у употреби. У јединици светло за третирање са 36 вати сјаја сјајна завршна гела стврдне пример већ после 1.5 минута. Као заједничког УВ гела и боје гела у нашој онлине продавници је лако за обраду ЛЕД заптивача и стога идеално решење за спровођење савршене нокте моделлагес студијског квалитета. Киселина без длака, такође је погодан за који пате од алергије. НДЕД Куицк Финисх Топ Цоат је доступан у количини од 5 мл, 15 мл, 30 мл, 50 мл и 250 мл. Чак и природни нокти, акрилне нокте и фибергласа нокти могу добити са овим модерним ноктију дизајна производа једнонедељног сјајном.


Као заједничког УВ гела и боје гела у нашој онлине продавници је лако за обраду и ЛЕД Сеалер и стога идеална за производњу савршен квалитет ноктију моделлагес студио без дисперзије.
вискозност
+
танак средњи дебео
Печат
+
Повратне информације
+
Укупан број прегледа
4.4787
Преглед
5
53
4
34
3
6
2
2
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни