Потврдио интернет продавница
Наш врућа линија : +49 (0) 2428/8198992
3 године гаранцију на све уређаје
Више од 150 лосионе ЛЕД
Из реда вредности од 29 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Налазите се овде: Ексер дизајн / гел / Соак Офф гел
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Соак-Офф Цолор гел за савршен моделирање ноктију
Детаљи
+
Са Соак Офф Гел линије УВ гел гел боју и може се врло лако постићи савршене резултате. nded Соак Офф Боја Гел је идеалан за појединачне моделирање. Без обзира на то што је тренутно тренд у потражњи, са овог гела да одржи корак са свим тренда. Било изузетан француски маникир или комплетан моделовање, са овим гел уметком указује на гарантовану скрене пажњу. Са Цолор Гел нокти могу бити веома посебан дизајн. То је лак и једноставан процес и је високог квалитета.Брзо Моделирање са перфектним исход је могуће са овим гелом. Као и сви гелова потопити-офф лине, то осигурава минималну поднесак.Соак Офф Гел може да се примени природних ноктију и поравнава ноктију савете. Она врши из било каквих механичких стимулусе и добро подноси. Гел нокти са Саморазливни ефекат се поново активира. Гелови захтевају УВ лампа 2 минута Време очвршћавања, док је свеједно који од појединих конститутивних слојева, без обзира да ли прајмер, градитељ или завршила је управо радио.Дуго чекање је због тога неважећи. Дозволите нам да вас убедим у овом невероватном гела и поверење дугогодишњем искуству производње. Бићете запањени свестраност гела. Лечи у 120 секунди, у нормалним и УВ светло уређаје 30 и 60 секунди у ЛЕД светло-лечења.
вискозност
+
танак средњи дебео
Печат
+
УВ погодан

Oblikovati čvrste i izdržljive nokte UV gelovima i odgovarajućim priborom: UV gelovi su dostupni u puno različitih boja i u različitoj gustoći i stvrdnu se u UV lampi ili CCFL lampi za 120 sekundi. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primenu UV gelova.

ЛЕД погодан

LED gelovi i odgovarajući pribor omogućavaju posebno brzo modeliranje noktiju: LED gelovi se stvrdnjavaju u LED lampi ili CCFL lampi za 30-90 sekundi ili kao obično ispod UV lampi za 120 sekundi, mogu se skinuti i ne moraju se turpijati. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primenu LED gelova.

Ацид-фрее

Ste alergični i ne žele da se odreknu još lijep nokte. Zatim jednostavno koristiti bez kiselina gela, jer je to alergija.

Повратне информације
+
Укупан број прегледа
4.2542
Преглед
5
29
4
23
3
4
2
3
1
2

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни