Потврдио интернет продавница
Наш врућа линија : +49 (0) 2428/8198992
3 године гаранцију на све уређаје
Више од 150 лосионе ЛЕД
Из реда вредности од 29 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Налазите се овде: Ексер дизајн / гел / LED гелови
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
гел лак NAIL-EON УВ Гел Полисх Основни слој посебан
Детаљи
+

За Наил моделовање са гел Основни слој је неизоставни део. Први слој гела осигурава да ексер није црно-бела, а гарантује одговорност гела ноктом или Геллацкс на природни нокат. УВ Гел Полисх посебну базу премаз се наноси ниског вискозитета и самим тим лако. База премаз се наноси као први слој на гела припремљени са прајмерима природних ноктију. Идеалан је за смештај Ауфбаугеле и Геллацке. Ниског вискозитета Основни слој може намазати као лак за нокте на нокта, а затим Наул-ЕОН геллак може директно инкорпорирани у влажном прајмера боја. Након тога, очвршћавања је могућа и са УВ, као и на ЛЕД светлости се спроводи. Предност ЛЕД очвршћавање је краће време експозиције. Уколико база слој се користи као базни гел за гел моделлаге, он је такође танак осликана на нокат, али онда излечен. Знојење је уклоњен, онда се примењује први гел слој Ауфбаугелс. За сигурност, ова гел слој може бити изабран тако да транспарентно природна нокат није боју следећим боја гелова. Финиш гела моделлаге нуди врхунску капут, који је такође доступан као УВ Гел Полисх посебно за нас.  гел лак NAIL-EON УВ Гел Полисх Основни слој посебан

Мере
+
0.033 Метар (m)
0.033 Метар (m)
0.068 Метар (m)
вискозност
+
танак средњи дебео
Печат
+
УВ погодан

Oblikovati čvrste i izdržljive nokte UV gelovima i odgovarajućim priborom: UV gelovi su dostupni u puno različitih boja i u različitoj gustoći i stvrdnu se u UV lampi ili CCFL lampi za 120 sekundi. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primenu UV gelova.

ЛЕД погодан

LED gelovi i odgovarajući pribor omogućavaju posebno brzo modeliranje noktiju: LED gelovi se stvrdnjavaju u LED lampi ili CCFL lampi za 30-90 sekundi ili kao obično ispod UV lampi za 120 sekundi, mogu se skinuti i ne moraju se turpijati. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primenu LED gelova.

Ацид-фрее

Ste alergični i ne žele da se odreknu još lijep nokte. Zatim jednostavno koristiti bez kiselina gela, jer je to alergija.

инструкције
+
_НД3ДНД3ДНАИЛЕОННД3ДНД3Д_ УВ лак посебну базу капут и савршен је за савршен основ за нашег дугогодишњег УВ Геллацке.

Корак 1: она Припремите природни нокат подношењем савете у жељени облик. Потисне заноктице и помало досадне нокте са бафер за.

Корак 2: Сада унесите танак слој нашег _НД3ДНД3ДНАИЛЕОННД3ДНД3Д_ УВ лакирање посебну базу капут и нека ти 2 минута у очвршћавања светло да се стврдне. Молимо вас да не уклоните лепљиву слој.

Корак 3: Паинт нокте са нашим УВ-Геллацке и ови да се излечи у светлости јединици.

Корак 4: Затворите нокте слојем _НД3ДНД3ДНАИЛЕОННД3ДНД3Д_ УВ лак СПЕЦИЈАЛНА Топ Цоат Бр 1054 после очвршћавања, молимо вас да уклоните лепљиву слој са чистији.Повратне информације
+
Укупан број прегледа
4.4
Преглед
5
36
4
36
3
4
2
2
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни