Наш врућа линија : +49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
Више од 150 лосионе ЛЕД
3 године гаранцију на све уређаје
Из реда вредности од 29 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Налазите се овде: Ексер дизајн / гел / LED гелови
гел лак NAIL-EON УВ Гел лак Специјални Топ Цоат

Детаљи
+

Топ Цоат као Сеалер је шлаг на торту на сваком ноктију. Заптивни гел капути наил арт са отпорним слојем и штити од огреботина и чипова. Поред тога, ноктију добија издржљив и атрактиван сјај. УВ Гел лак Специјални Топ Цоат могу лако применити, а погодан је не само за гел моделлаге. Такодје, акрилне нокти, УВ Геллацке или конвенционални Лакови за нокте могу бити обложене са заптивни слој. Топ премаз се наноси на готовог ноктију, акрилне нокти су полиране пре примене са пуфером. Након тога, финиш под УВ или ЛЕД светло је излечен. Са Зеллетте и чистији знојење је уклоњен, ноктију је полиран у неколико корака до високог сјаја. Појачали сјајни ефекат помоћу полирање уље. Финал Наил је дуго заштићена од огреботина и других оштећења.  гел лак NAIL-EON УВ Гел лак Специјални Топ .

Мере
+

0.033 Метар (m)
0.033 Метар (m)
0.068 Метар (m)

вискозност
+

танак средњи дебео

Печат
+

УВ погодан

Oblikovati čvrste i izdržljive nokte UV gelovima i odgovarajućim priborom: UV gelovi su dostupni u puno različitih boja i u različitoj gustoći i stvrdnu se u UV lampi ili CCFL lampi za 120 sekundi. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primenu UV gelova.

ЛЕД погодан

LED gelovi i odgovarajući pribor omogućavaju posebno brzo modeliranje noktiju: LED gelovi se stvrdnjavaju u LED lampi ili CCFL lampi za 30-90 sekundi ili kao obično ispod UV lampi za 120 sekundi, mogu se skinuti i ne moraju se turpijati. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primenu LED gelova.

Ацид-фрее

Ste alergični i ne žele da se odreknu još lijep nokte. Zatim jednostavno koristiti bez kiselina gela, jer je to alergija.

инструкције
+

_НД3ДНД3ДНАИЛЕОННД3ДНД3Д_ УВ лак СПЕЦИЈАЛНА Топ Цоат као огреботине отпорна сјаја за наше Геллацке и гел / акрил ноктију комплета

Корак 1: Као што је познато да припреми природни нокат.

Корак 2: Као база длаке, користите наш _НД3ДНД3ДНАИЛЕОННД3ДНД3Д_ УВ лакирање посебну базу Цоат Бр 1054 Мисли Лечење на 2 минута у лампу.

Корак 3: Сада можете моделирати и боја ноктију са УВ геллак. Овде се такође излечити једном.

Корак 4: Када печаћење користите наш _НД3ДНД3ДНАИЛЕОННД3ДНД3Д_ УВ лакирање СПЕЦИЈАЛНА Топ Цоат. То штити боју и даје ноктима сјајну завршну обраду. Уклони са чистији резултујућа дисперзија.


Савет: Наш _НД3ДНД3ДНАИЛЕОННД3ДНД3Д_ УВ лак СПЕЦИЈАЛНА Топ Цоат Стиле НР- 1054 може да се користи као финиш за гел / акрил ноктију скупова. Једноставно комплетирајте моделирање га и пустите да се стврдне. Овде такође уклонити са Цлеанер знојење на крају.Повратне информације
+

Укупан број прегледа

4.5313

Преглед

5
60
4
31
3
4
2
1
1
1

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded међународни