Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 49 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Ексер дизајн / гел / LED ??????
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode SUMMER2017
Vylet Nails Revolution Arctic UV Gel
Детаљи
+

Са УВ гел гел боја и можете дочарати најлепше слојева модела.Карактеристика многих гелова развију током лечења доста топлоте. То је делимично не само топла, али већ стварно вруће. Доживљава се као веома непријатно, понекад чак болно да буде тачно. Насупрот томе, имамо праву револуцију гел. Наш вилет Нокти револуција Арктик УВ гел је значајно мање топло него друге гелова. Мораш да не одустаје добре квалитете који чине други Нокти вилет револуција гелова толико популаран.

Револуције гелови се одликују највиши квалитет. Они лако могу бити обрађени и дочара диван сјај на ноктима. Пошто су они сами скоро извући много подношења рада поштеђени. Још мање искусни дизајнери ноктију може да обради Гелсерие лако, јер су они конзистенција пружа довољно времена. Користите друге гелови серије за савршене резултате, јер су гелови савршено усклади. За тешким или тзв проблема нокте, гелови су идеални јер имају одличну адхезију. Лифтова ће бити скоро немогуће. У гелови могу нанети танак слој, онда не постоји дебео слој гела на нокат, што чини за природни изглед.

Ви ћете волети ову гел и неће користити више. Дочара најбоље информације модел који ће омогућити да завидим другима.
После гела је излечен под лампом, изгледа Матт. Ово није проблем. Са наше Соак Офф гел за заптивање или гел нокте горњем слоју, можете да креирате лепе поглед на ваше нокте. Алтернативно можете једноставно да исполира нокте са једним од ваших полирање блокова.

вискозност
+
танак средњи дебео
Печат
+
Повратне информације
+
Укупан број прегледа
4.5
Преглед
5
5
4
2
3
1
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни