Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 29 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Ексер дизајн / гел / Термални Цолор Гелови
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode AUTUMN2016
Термални Цолор Гелови Термални Цолор Гелови Пронађите ваш Термални Цолор Гелови у преко 50 различитих боја Идите до ваше омиљене боје

Термални Цолор Гелови

Сортирај по: стандард
Filter articles
Пронађи боју
Термална Цолор Гелови - секси боја игре на вашим ноктима гел

Термо Фарбгел варијанте од меког до екстравагантан

Термалне боји гелови су доступни у различитим комбинацијама боја. Ова секси нокти је могуће, који такође може бити савршено одговара вашем личном стилу, као и на конкретном приликом. Промене боја се дешавају из дефинисаног излазне боје ка хладу или боје у истом стилу као и настају у једном кораку неколико ноктију дизајна. Посебно паметни додатни ефекти који произилазе из варијација са шљокицама пигмената, седефа или транспарентних светлуцави флип флоп гелова са уграђеним честицама.

 

Како Термална Цолор Гелови рад

Посебна карактеристика термалних боја гела је њихов одговор на различитим температурним условима.Корен, који се састоји у примени боја гелови, мења са повећањем развоја топлоте корак по корак до другог дефинисаног тоном. Пошто су промене боја постепено дешавају, нокти изгледају увек ново и узбудљиво другачији.Промена боје се може јавити, на пример, ако топао прст је постављен на нокта. Цоол околина и ноктију површину искључен, а затим окрените мења боју.

Посебно ефикасан ово може бити у вечери: са леденим напитком у руци и ноктију хлади и тако мења у кратком времену своју боју. Чак и ако су бесплатне цоол температуре, ствара посебан ефекат промене боје, што је тако карактеристично за термалних УВ боја гелови.

 

Примена у нокте

Овај гел боја је последњи слој ноктију вајарства пред заптивање Дар ноктију је формирана као и обично:. На природним ноктима, прајмер се наноси, који чини основу одговорности за наредну притвора или градитељ. Након структури гела нокта на савршене Ц-криве, гел боја се примењује на танком плоче нокта и лечи под УВ лампом. Да би се постигао жељени интензитет боје, овај процес се може поновити. Важно је у сваком случају, пажљиво каљење, што се најбоље постиже са могућим најтањих слојева гела.Завршити формирање врхунског капут који делује као заптивање и задржати интензитет боје Тхермогелс дуго.Длака је такође лечи под УВ светлом и затим третиран са полирање гецлеанерт или уље. Ово је како високи сјај нокти са сјајним бојама и узбудљивих промена игре.
Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни