Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 59 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Ексер дизајн / гел / Термо гел

Термо гел

Сортирај по: стандард
Filter articles
Пронађи боју
nded Премиум Чиста Тхермогел Термо гел nded Премиум Чиста Тхермогел
1,98 € *
39,60 € / 100 ml
-50%
Vylet-Nails Premium Термо Цолор Гел Чиста Термо гел Vylet-Nails Premium Термо Цолор Гел Чиста
1,98 € *
39,60 € / 100 ml
-50%
nded Премиум Тхермогел Неон Термо гел nded Премиум Тхермогел Неон
1,48 € *
29,60 € / 100 ml
-50%
nded Премиум Тхермогел Глиттер Термо гел nded Премиум Тхермогел Глиттер
од 1,23 € *
24,60 € / 100 ml
-50%
nded Премиум Тхермогел Уље Термо гел nded Премиум Тхермогел Уље
1,98 € *
39,60 € / 100 ml
-50%
nded Премиум Металик Тхермогел Термо гел nded Премиум Металик Тхермогел
1,98 € *
39,60 € / 100 ml
-50%
Као термо боја гелова посао

Специјалитет на термо бринимо је њихов одговор на различите температуре услове. Уводно , која се састоји у примени боју гел, променили са повећањем топлоте развој корак по корак до другог дефинисаних звук. Јер промене боје се одвија постепено, ексери појављују се изнова и изнова и узбуђујуће различите. Промена боја такође може доћи када је постављен топло прст на ексер. Окружење и ексер површини да се охлади, затим, ливреји пресвукла. Ексер кревета је топлије него на врх нокта и самим тим претвара француски врх сама у другу боју и код прелаза пало на памет као додатак магиино градијенте. Самим тим, ви сте мора никад модел најтећег рад на ноктима, наиме Французи напојницу.

Ово може да буде нарочито ефективна у вечери: се хлади такође ексер са охларена пићем у руци, и самим тим се мења своју боју у кратком року. Чак и ако је температура опадне пространства, специјални у боји, тако типично за термо УВ боја гелова ефекат.


Апликације у ексер

У Тхермогел представља последњи слој модел локацију ексер раније затвара. Нокат је облика као и обицно: на прајмер се примењује на ексер, које су основа одговорности за хапшење је извршено касније или изградњу гел. Након изградње гел закуцати савршен Ц криву термо боја гел је у здели ексер танко и тврд под УВ лампом. Овај процес може бити поновљено да постигнете жељену боју интензитет. Опрезно лечење постиже најбоље по танким слојем гела, важно је. Полирање је врхунски капут, које акте као фока, дуг је наставио интензитет боја у Тхермогелс. Врхунски капут отврднуо под УВ светло, а онда гецлеанерт или третиран са полирање уље. Тако су сјајни нокти са бриљантне боје и узбудљивих утакмица промена.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€