Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 59 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Ексер дизајн / гел / УВ гел Градитељ
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Фиберглас градитељ за слабе и еингриссене природне нокте
Илустрација се може разликовати
Детаљи
+

Желите да креирате изузетно издржљив и танак моделирање на проблем ексер? Ово нијепроблем са нашим стакленим грађевинском гела! Припремите свој ексер на уобичајен начин. Гурните заноктице уназад нежно, поднесе стари моделовање, а онда носите прајмер и фибергласа базу гела на, и нека овај лек. Сада можете да примените на савршено лепљив слој са фиберглас гел структуремоделирање и моделовање ноктију, онда нека Харден. Кроз карактеристичан ефекат меда,гел је лако применити. Како добити танак и изузетно издржљив моделирање. Коришћењем Фибергласгелс настали не лифтингс.
Фибергласгел можете користити не само за вештачке нокте, али и за ваше природне нокте. Због снажног трајност гела, можете користити ово савршен за све типове ноктију. Без обзира да ли имате ломљиве нокте брзе или брзе - масна нокте, за проблематичне ноктеФибергласгел јесавршена алтернатива.
Можете Наила салон Фибергласгел идеалну коришћење за клијенте са крте или испуцале нокте. Киселина без ноктију дизајн Буилдергел замењене у вашој гел моделлаге градитељ и даје захваљујући помешана фибергласа честица за врло чврсту структуру и изузетно снажним чекање на ноктима. Захваљујући овом новом наил арт Фибергласгелен елиминисана тежак патцх и поправку са фиберглас тканине.

Печат
+
Повратне информације
+
Укупан број прегледа
4.7778
Преглед
5
29
4
6
3
1
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни