Наш врућа линија : +49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
Више од 150 лосионе ЛЕД
3 године гаранцију на све уређаје
Из реда вредности од 29 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Налазите се овде: Ексер дизајн / гел / УВ гел Градитељ
nded Фиберглас - Буилдер

Детаљи
+

Желите да креирате изузетно издржљив и танак моделирање на проблем ексер? Ово нијепроблем са нашим стакленим грађевинском гела! Припремите свој ексер на уобичајен начин. Гурните заноктице уназад нежно, поднесе стари моделовање, а онда носите прајмер и фибергласа базу гела на, и нека овај лек. Сада можете да примените на савршено лепљив слој са фиберглас гел структуремоделирање и моделовање ноктију, онда нека Харден. Кроз карактеристичан ефекат меда,гел је лако применити. Како добити танак и изузетно издржљив моделирање. Коришћењем Фибергласгелс настали не лифтингс.
Фибергласгел можете користити не само за вештачке нокте, али и за ваше природне нокте. Због снажног трајност гела, можете користити ово савршен за све типове ноктију. Без обзира да ли имате ломљиве нокте брзе или брзе - масна нокте, за проблематичне ноктеФибергласгел јесавршена алтернатива.
Можете Наила салон Фибергласгел идеалну коришћење за клијенте са крте или испуцале нокте. Киселина без ноктију дизајн Буилдергел замењене у вашој гел моделлаге градитељ и даје захваљујући помешана фибергласа честица за врло чврсту структуру и изузетно снажним чекање на ноктима. Захваљујући овом новом наил арт Фибергласгелен елиминисана тежак патцх и поправку са фиберглас тканине.

вискозност
+

танак средњи дебео

Печат
+

УВ погодан

Oblikovati čvrste i izdržljive nokte UV gelovima i odgovarajućim priborom: UV gelovi su dostupni u puno različitih boja i u različitoj gustoći i stvrdnu se u UV lampi ili CCFL lampi za 120 sekundi. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primenu UV gelova.

Повратне информације
+

Укупан број прегледа

4.7778

Преглед

5
22
4
4
3
1
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded међународни