Потврдио интернет продавница
Наш врућа линија : +49 (0) 2428/8198992
3 године гаранцију на све уређаје
Више од 150 лосионе ЛЕД
Из реда вредности од 29 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Налазите се овде: Ексер дизајн / гел / Vylet-Nails Elements
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Vylet Nails Element Базни гел
Детаљи
+

Руке и ноктију су изложени сваки дан високим оптерећењима, јер није увек лако да имају лепе руке. У свакодневном животу постоје многе ствари које су штетне за ваше нокте, као што су средства за чишћење. Ипак, лепе нокте остати сан. Са вештачке нокте савете и моделовање гела или акрил нокте су најбоље заштићена природна и руке изгледају уредно. Достићи жељену дужину, природних ноктију, могу се спровести без савета са гела. Са много различитих производа из УВ гел & Цолор Гел може да створи најлепше креације. Вилет нокти Елементи нуди веома велики избор у нашем другом Наилс вилет гела елемент базне који чини савршену основу за било моделирање. То је, као и сви наши производи, врхунског квалитета и има додатни дуг живот. То сигурно придржава нокте и чини лифт моделирања готово немогуће.База гел нежан према природном нокта и може да се користи и за тело са саветима, као и чисто природних ноктију. Пробајте нас и наше производе. Бићете одушевљени нашим базу гела. Креирајте прелепе скулптуре и Наилдесигн. Нећете желети да пропустите гел.

Мере
+
0.069 Метар (m)
0.071 Метар (m)
0.042 Метар (m)
вискозност
+
танак средњи дебео
Печат
+
УВ погодан

Oblikovati čvrste i izdržljive nokte UV gelovima i odgovarajućim priborom: UV gelovi su dostupni u puno različitih boja i u različitoj gustoći i stvrdnu se u UV lampi ili CCFL lampi za 120 sekundi. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primenu UV gelova.

ЛЕД погодан

LED gelovi i odgovarajući pribor omogućavaju posebno brzo modeliranje noktiju: LED gelovi se stvrdnjavaju u LED lampi ili CCFL lampi za 30-90 sekundi ili kao obično ispod UV lampi za 120 sekundi, mogu se skinuti i ne moraju se turpijati. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primenu LED gelova.

Ацид-фрее

Ste alergični i ne žele da se odreknu još lijep nokte. Zatim jednostavno koristiti bez kiselina gela, jer je to alergija.

Повратне информације
+
Укупан број прегледа
4.5
Преглед
5
1
4
1
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни