Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 49 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Ексер дизајн / гел / Vylet-Nails Elements
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode SUMMER2017
Vylet-Nails Premium Басе гел - гел лепак - као основа за лепим ноктима
Детаљи
+

Квалитету Vylet-Nails Premium база гел - Гел лепак из категорије УВ гел & Цолор Гел пружа добру основу за гел моделлаге. База гел се наноси на природних ноктију и лечи. Следећи Скупштина, Наиларт- и заптивање слојеви су само као трајна као базни гел. Дакле, пажљиво прајмер је нарочито важно.

Мисија Vylet-Nails Premium базне гела се заснива на припреми природног нокта. Ово је поднета и охрапавити и пружио слојем премаза. Адхезионо обезбеђује стабилно одржавање прајмера на ексер. Први слој је офарбана у танком слоју на нокта, а затим излечен под УВ лампом. Важно је већ у овом гелу да је тај ексер ивице остану бесплатно, било гела остатак може бити уклоњена са наранџастим дрвета штапа пре лечења. Је база гел осуши, слојеви Ауфбаугелс се примењују исцрпно издржљивост и висок сјај запечаћен дуго. База гел Vylet-Nails Premium се такође може користити као основа за УВ лака за нокте. Они се користе за овом случају, као и у гел нокти. На отврднутог базној слоја геллак примењује. Опет, то је препоручљиво да се запечати за дуготрајне чекање.


вискозност
+
танак средњи дебео
Печат
+
Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни