Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 49 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Ексер дизајн / гел / Vylet-Nails Elements
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode SUMMER2017
_НД3ДНД3ДВилетНаилсПремиумНД3ДНД3Д_ Фарбгел Мица - за блиставе представе
Детаљи
+

Мица-ефекти су посебно популарни за вече наил арт. Са _НД3ДНД3ДВилетНаилсПремиумНД3ДНД3Д_ Фарбгел мица може Гел Наилс опремљен изузетно висок сјај. У зависности од жељеног интензитета боје, гел се може применити у једној или више слојева и лечи под УВ лампом.
Пре _НД3ДНД3ДВилетНаилсПремиумНД3ДНД3Д_ мица боја Гел се може применити у гела моделлаге, природни нокат мора да буде у складу припремити. На поднео искључен и охрапавити ноктију прајмер се примењује за добру адхезију, потом слојем базног гела. Глиммерр Фарбгел може пратити један од конститутивних слојева и као други гела слојева примењују танко и пажљиво ојачан. Пре наношења гела слој Следеће знојење је уклоњен са чистија и Зеллетте. Као закључак о моделирању примене заптивног слоја јавља као финиш. Длака је танка, али бујна брушеног на нокат и лечи под УВ светлом-. Након уклањања лепљиву слоја и примену пољског уља, сјај боје гелови премије долази до своје највеће предности, гел ноктију је трајно заштићена од оштећења и огреботина.
вискозност
+
танак средњи дебео
Печат
+
Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни