Потврдио интернет продавница
Наш врућа линија : +49 (0) 2428/8198992
3 године гаранцију на све уређаје
Више од 150 лосионе ЛЕД
Из реда вредности од 29 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Налазите се овде: Ексер дизајн / гел / Vylet-Nails Revolution
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Vylet Nails Revolution Arctic UV Gel
Детаљи
+
Са УВ гел гел боја и можете дочарати најлепше слојева модела.Карактеристика многих гелова развију током лечења доста топлоте. То је делимично не само топла, али већ стварно вруће. Доживљава се као веома непријатно, понекад чак болно да буде тачно. Насупрот томе, имамо праву револуцију гел. Наш вилет Нокти револуција Арктик УВ гел је значајно мање топло него друге гелова. Мораш да не одустаје добре квалитете који чине други Нокти вилет револуција гелова толико популаран.

Револуције гелови се одликују највиши квалитет. Они лако могу бити обрађени и дочара диван сјај на ноктима. Пошто су они сами скоро извући много подношења рада поштеђени. Још мање искусни дизајнери ноктију може да обради Гелсерие лако, јер су они конзистенција пружа довољно времена. Користите друге гелови серије за савршене резултате, јер су гелови савршено усклади. За тешким или тзв проблема нокте, гелови су идеални јер имају одличну адхезију. Лифтова ће бити скоро немогуће. У гелови могу нанети танак слој, онда не постоји дебео слој гела на нокат, што чини за природни изглед.

Ви ћете волети ову гел и неће користити више. Дочара најбоље информације модел који ће омогућити да завидим другима.
После гела је излечен под лампом, изгледа Матт. Ово није проблем. Са наше Соак Офф гел за заптивање или гел нокте горњем слоју, можете да креирате лепе поглед на ваше нокте. Алтернативно можете једноставно да исполира нокте са једним од ваших полирање блокова.
вискозност
+
танак средњи дебео
Печат
+
УВ погодан

Oblikovati čvrste i izdržljive nokte UV gelovima i odgovarajućim priborom: UV gelovi su dostupni u puno različitih boja i u različitoj gustoći i stvrdnu se u UV lampi ili CCFL lampi za 120 sekundi. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primenu UV gelova.

ЛЕД погодан

LED gelovi i odgovarajući pribor omogućavaju posebno brzo modeliranje noktiju: LED gelovi se stvrdnjavaju u LED lampi ili CCFL lampi za 30-90 sekundi ili kao obično ispod UV lampi za 120 sekundi, mogu se skinuti i ne moraju se turpijati. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primenu LED gelova.

Ацид-фрее

Ste alergični i ne žele da se odreknu još lijep nokte. Zatim jednostavno koristiti bez kiselina gela, jer je to alergija.

Повратне информације
+
Укупан број прегледа
4.5
Преглед
5
5
4
2
3
1
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни