Наш врућа линија : +49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
Више од 150 лосионе ЛЕД
3 године гаранцију на све уређаје
Из реда вредности од 29 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Налазите се овде: Ексер дизајн / гел / Vylet-Nails Studio Edition
Vylet Nails Studio Edition 4D Боја гела

Детаљи
+

"Ова јединствена 4Д вилет-Ексери студио издање ноктију гел Боја 5мл је посебно дизајниран да дочара најлепше 3Д дизајн на ноктима и нека им тако бити индивидуални привлачи пажњу.

Овај 4Д вилет-студио нокти Нокти издање је боја-гел 5мл је густа кремаста гела у вискозна највишег квалитета који вам омогућава да раде са, на пример, 3Д дизајна и цвеће уметност ноктију ће бити много лакше.

Ово је делом због свог јединственог формабилити и кроз кратко време лечења је то могуће. То ће коначно имати прилику да пусти свој дизајн ноктију креативни и да улепша нокте или своје клијенте са фенси 3Д Уметност и прилагођен индивидуалним потребама.

Коначно дизајн нокти фантазије су практично нема граница! "

Мере
+

0.033 Метар (m)
0.033 Метар (m)
0.026 Метар (m)

вискозност
+

танак средњи дебео

Печат
+

УВ погодан

Oblikovati čvrste i izdržljive nokte UV gelovima i odgovarajućim priborom: UV gelovi su dostupni u puno različitih boja i u različitoj gustoći i stvrdnu se u UV lampi ili CCFL lampi za 120 sekundi. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primenu UV gelova.

Ацид-фрее

Ste alergični i ne žele da se odreknu još lijep nokte. Zatim jednostavno koristiti bez kiselina gela, jer je to alergija.

Повратне информације
+

Укупан број прегледа

Преглед

5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded међународни