Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 59 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Ексер дизајн / Гел за нокте / термо гел лак

термо гел лак

Сортирај по: стандард
Filter articles
Пронађи боју
Термо гел лак, termo gel lak и УВ Лак за нокте за узбудљиве боје на ноктом
Температура одређује боју

Оно што чини топлотну термо гел лак и termo gel lak и УВ лак за нокте је његов одговор на промене температурних услова.Геллак има карактеристику са порастом температуре да мења своју боју и променити другу нијансу боје или другачије нијансе. Омогућава овај ефекат, јединствени састав боја које раде са супстанцама које су осетљиве на температурне промене. Промене боје одвијају веома постепено, тако да се чини атрактивним и разноврсним бојама на ноктом. У принципу, виша температура, потпуније промена боје одвија на нокта.


Термални боје са променом боје у многим варијантама

Термални премази нису доступни само у различитим комбинацијама боја, али се разликују у својим текстуре. Тако да су боје са шљокицама честица у Схиммеринг мајка-на-стилу или са Црацкле ефектом. У погледу боја у распону од меког пастел палету која, на неукусан-неукусан неонским тоновима. Варијације су идеални за прецизно подешавање nail art поводом, подесите одећу, као и свој лични стил.

Термо гел лак и termo gel lak и УВ лак за нокте - једноставан за коришћење


УВ лак се може применити на моделоване као и на природне нокте и комбинује предности нокте и гел у боји у једном производу. Посебно када сликарство на природних ноктију УВ премази су знатно трајнији од сличних конвенционалних лакова за нокте. Важно Куест: Наил мора се поднети у облику, његова површина је чиста и сува, за боље приањање, површина је благо заобљена, професионалци користе на одговарајући бафер. Као прајмер за топлотну УВ боје база слој се користи. То, као и топлотна боја сама да се излечи под УВ светлом-и на тај начин добију издржљивост и отпорност на физичком шоку. Приметите да лепљиви слој, који се формира у току очвршћавања басецоат није смањена.Термални УВ лак се наноси директно на овом слоју.

Заптивање за још више сјај и трајност

Као и са било којим производом гел се такође препоручује за топлотну термо гел лак и termo gel lak и УВ лак заптивање као финиш. Погодан за ту сврху је Топ Цоат. Ово је танко примењује на ноктију и очвршћавају два минута под УВ лампом. За максималну сјаја површина чисти са чишћење и / или третирани са полирање уљем.

 

 Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€