Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 59 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €

Ми плаћамо не само да је згодна, али сигурно

Imate mogućnost avansnog plaćanja, kreditnom karticom ili koristite PayPal. Molimo vas ispoštujte različite uslove za različite mogućnosti plaćanja.

Avansno plaćanje

Avansnim plaćanjem nam plaćate unapred. U ovom slučaju, vaša porudžbina će biti obrađena kada vaša uplata stigne na naš račun i kada je naš sistem obradi. To može potrajati jedan do dva radna dana po prispeću uplate.

Ako se odlučite za bankovni transfer, proverite da li su u odeljku o svrsi uplate upisane sledeće informacije. Vaš broj klijenta i/ili vaš broj porudžbine su važni jer nedovoljne informacije o transferu mogu prouzrokovati kašnjenja u obradi na koja ne možemo da utičemo. Ako napravite međunarodni transfer, molimo vas koristite naš IBAN i BIC kod. Ove informacije o transferu su važne za ovaj vid transfera jer će one omogućiti da se transfer obavi bez ikakvih problema.

Kreditna kartica

Једноставно, безбедно и лако

Ako želite da platite kreditnom karticom, jednostavno upišite neophodne podatke u obrazac za plaćanje kreditnom karticom. Vaša porudžbina će biti prosleđena našem odeljenju za otpremanje čim vaša uplata bude potvrđena. U našoj prodavnici možete da platite isključivo VISA i MASTERCARD kreditnim karticama. Učešće u 3D Secure proceduri je obavezno, a više informacija o ovome možete dobiti od vaše banke ili kompanije koja vam je izdala kreditnu karticu. Novac sa vaše kreditne kartice neće biti skinut sve dok roba ne bude otpremljena.

PayPal

Паи сицхереререр

Ako imate PayPal račun možete ga iskoristiti da izvršite elektronski transfer vaše uplate. Ovo je brža alternativa u odnosu na bankovne transfere. Vaša porudžbina će biti prosleđena našem odeljenju za otpremanje nakon što naš sistem potvrdi vašu uplatu.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни