Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 59 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €

Приватност

Ми ценимо ваше интересовање за ндед. Опрезан и педантан руковање и заштита ваших личних информација је важна за нас. Испод вас обавестимо толико опширно о руковању подацима.

Прикупљање података, обрада и коришћење података о личности

Прво, истичемо да се сви лични подаци чувају клијентима у складу са релевантним прописима Савезне о заштити података (БДСГ) и Телемедиа акт (ТМГ) и обрађују.

Ндед прикупља, обрађује и користи онлине продавница купаца података током покрене, у закључку, на одмотавање и одмотавање на полеђини купопродајног уговора о нашим онлине продавницама (Б2Б и Б2Ц).

Лични подаци се прикупљају само ако га дају добровољно, на пример, приликом отварања рачуна или улазити у уговору акцији. Можемо складиштење и обраду података о којима је реч купопродајни уговор и да у мери која је потребна за извршење и измирење купопродајног уговора и колико смо дужни да те податке законом.

Такође можете да посетите наше Веб локације, без откривања њихове личне податке. Ндед продавницама само приступ подацима без личних референци. У суштини ми прикупљамо тренутно користе ИП адресу вашег рачунара, датум и време, као и тип прегледача и странице сте видели. Ови подаци се анализирају ндед искључиво да бисмо побољшали понуду и не дозволити било закључка о њиховој личности.

Подаци коришћење и дистрибуција

Лични подаци који нпр нас Приликом наручивања, или путем е-маила (нпр. ваше име и адреса, ваша адреса е-поште или датум рођења), можемо користити без вашег изричитог одобрења, искључиво за потребе обраде вашег налога. Ваша уплата информације прослеђује надлежном органу за плаћање банку.

Након завршетка уговора и плате пуну цену, ваши подаци се чувају у вези са пореским и комерцијална складишта периоде после тих периода, међутим, избрисане, осим ако имате у даљем коришћењу Ваших података изричито пристала.

Ми смо сачували текст уговора и послати вам детаље поруџбине путем емаила. Услови у сваком тренутку можете да видите овде. Можете да видите претходне поруџбине на свом налогу.

Приликом регистрације на наш билтен, е-маил адреса се користи само за рекламне сврхе. Неће бити прослеђена трећим лицима. Увек можете одјавити из нашег билтена.

Ваши подаци купац је, за потребе прераде реда и вредновање наше услуге, обрађују и чувају од стране трећег лица.

Три дана након вашег налога ћете бити упитани за име ндед нашег добављача процене еКоми преиспитивање наших производа и продавница. Пружање процену твоје. Као део вашег налога, подаци потребни за обраду налог оператеру сваког користи платног система и нашем интерном систему слања ће бити преусмерен.

Кредитна процена и бодовање

Уколико не плати унапред, на пример, приликом куповине на рачун, добијамо да заштитимо наше легитимне интересе ако кредит проверите на основу математичких статистичких метода у Сцхуфа, Корморанвег 5, 65201 Виесбаден. За то нам је потребно да Бонитатспруфунг убермиттелн личне податке да Сцхуфа Холдинг АГ и користи добијене информације доступне путем статистичке вероватноће неизвршења за уравнотежену одлуку доступно преко Бегрундунг, извршење или раскида уговора.

Кредитна Извештај може да садржи вредности вероватноће (оцена вредности), које су израчунате на основу научно признатим математичким и статистичким методама и уграде их у њиховом прорачуну, између осталих адресних података. Сцхутзвурдиген своју забринутост што дате у складу са законским одредбама.

Безбедност података

Ваши лични подаци се шифрују у процесу наручивања преко ССЛ (Сецуре Соцкет Лаиер) преко Интернета. Кредитна картица подаци се не чувају од нас. Приликом плаћања кредитном картицом или ПаиПал ћете бити преусмерени на сајту иПаимент плаћања провајдера или Паипал за обраду података. Ндед осигурава своје веб сајтове и друге системе преко техничких и организационих мера против губитка, уништења, приступа, модификације или дистрибуције ваших података од стране неовлашћених лица. Приступ налогу је могућ само након уношења ваше личне лозинке. Зато би требало да увек третирају ваш приступ информацијама поверљиве и затворите прозор прегледача када завршите комуницирате са нама, нарочито ако делите рачунар са другима.

Одузимање сагласности

Следећи (а) пристанак (а) ако изричито дали свој пристанак и ми пријављени. Након немачког Телемедиа закона, дужни смо да коришћење садржаја сагласност у сваком тренутку чекање за преузимање. Можете повући свој пристанак (а) у сваком тренутку са дејством за будућност.

Њихова права

Ако не са снимањем података слажете или они постају нетачни ће изазвати ндед по инструкцијама брисање или блокирање података или изврши потребне корекције (где је то дозвољено по важећем закону). Можете добити бесплатне информације о свим личним подацима који су прикупљени током ндед. За питања у вези са прикупљање, обраду или коришћење личних информација, откривања, исправку, блокирање или брисање података, обратите се:

info@nded.com

или нам пошаљите захтев поштом или факсом.

Линкови ка другим страницама

Повремено ћемо обезбедити линкове ка сајтовима трећих лица. Иако смо пажљиво изабрали ових трећих страна, не можемо прихватити било какву одговорност за тачност и потпуност информација и података безбедности независних сајтова. Такође се односи на ове изјаве не односи на повезане сајтове.

Коришћење колачића

Коришћење наших услуга врши уз коришћење колачића. Колачићи су мали фајлови који чувају одређене поставке и размене података са нашим системом преко вашег претраживача. У колачићима насумично генерисан сесије кода и, где је ускладиштена ваш ИД клијента. Поред тога, саве, ако је доступан, ИД аффилиате и страни оних који изађу на нашој страни. Предуслов је да имате омогућене колачиће у вашем претраживачу. Колачићи остају на рачунару и омогућавају нам да препознамо Ваш рачунар када следећи посета (тзв. стални колачићи). Наше партнерске компаније није дозвољено да прикупљају личне информације о нашим веб сајтовима користе колачиће да обрађује или користе.

Података услуге трећим лицима

Наш сајт користи Гоогле Аналитицс, веб аналитика услуга коју пружа Гоогле Инц ("Гоогле"). Гоогле аналитика користи "колачиће", текстуалне датотеке које су ускладиштене на вашем рачунару, да анализира коришћење сајта. Информације које се генеришу од стране колачића око коришћења овог сајта се обично преносе са Гоогле сервера у Америци и чувају тамо. У случају активирања ИП анонимизацију на овом сајту, ваша ИП адреса са Гоогле ће бити скраћени у државама чланицама Европске уније или других странака у споразуму о Европском економском простору пре. Само у изузетним случајевима пуна ИП адреса се шаље Гоогле сервер у САД, где је скраћени. У име власника сајта Гоогле ће искористити ову информацију да процени ваше коришћење веб сајта, састављања заједно извештаје о сајту активности и да пружи другу употребу сајта и услуга повезаних интернет у односу на мен. Као део Гоогле Аналитицс пружа кућну адресу прегледача ИП неће бити спојено са другим подацима из Гоогле-а. Можете одбити коришћење колачића одабиром одговарајуће поставке на вашем бровсеру, желимо нагласити, међутим, да у том случају нећете моћи да користите све функције овог сајта ће бити у потпуности. Они такође могу да спрече откривање кукију генерише и односе се на коришћење сајта (укључујући и вашу ИП адресу) на Гоогле-у и обраду тих података од стране Гоогле-а преузимањем доступан на следећој плугин линк прегледача и инсталирати. Тренутна веза је http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни