Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 59 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Ексер дизајн / Прибор / Мобилни Наил студио (пртлјаг, колица )

Мобилни Наил студио (пртлјаг, колица )

Сортирај по: стандард
Filter articles
Наил салон Козметичка Торбица Мобилни Наил студио (пртлјаг, колица ) Наил салон Козметичка Торбица
од 42,45 € *
13,39 € / 1000 g
Мултифункционални Предмети Мобилни Наил студио (пртлјаг, колица ) Мултифункционални Предмети
од 19,95 € *
9,45 € / 1000 g
Наил дизајн ручног пртљага Мобилни Наил студио (пртлјаг, колица ) Наил дизајн ручног пртљага
39,95 € *
18,24 € / 1000 g
Сортирај по: стандард

Да бисте проширили своје пословање и понудити услугу мобилне да достигне корисницима који не живе у близини студија нокте, на земљи или у предграђа да живе или имају мало времена да иду на додатну студију. Можда планирате сами, без продавница и мисле о мобилним ноктију салону да посетите клијенти само код куће.
као да иде у ком правцу своје активности, свакако треба професионалну опрему можете да задржите за свој свакодневни рад, као што су робусне мултифункционални случају, оптички сличан актовку и уклапају у различите производе и гела за нокте ставки уметност Такође, добро заштићене може да се транспортује. кофер / таштина случајева направљени од високо квалитетног алуминијума импресионира својом величином и практичним њеним великодушним објеката. Фокус је да се овде стигне преносиви систем корпи са пет предмета у којима се сортирали прибор за нокте добро да ваше клијенте. Ево чак и довољно простора за светло лечење јединице. Свако ко намерава већи и доста простора за складиштење потребе, требало би да алуминијумски колица изблиза. Он је савршен пратилац за нокте дизајн нове пословну идеју. Унутрашњост је подељена појединачно и стабилна и точкови подесиви регулатор за безбрижно, опуштено транспорт.


Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€