Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 59 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Ексер дизајн / Акрилик / Акрилне течности

Акрилне течности

Сортирај по: стандард
Filter articles
Vylet Nails Акрилни прајмер Акрилне течности Vylet Nails Акрилни прајмер
2,95 € *
19,67 € / 100 ml
nded Одстранјивач акрила Акрилне течности nded Одстранјивач акрила
од 8,95 € *
8,95 € / 1000 ml
NAIL-EON Remove Wraps Акрилне течности NAIL-EON Remove Wraps
од 1,20 € *
7,50 € / 100 g
Оне Строке сликарске боје 8 мл Акрилне течности Оне Строке сликарске боје 8 мл
од 1,95 € *
24,38 € / 100 ml
Сортирај по: стандард

Прелепо извајана нокти не смеју остати жеља. Чак и ако своје нокте под јаким условима којима су изложени да трпи и не изгледају заиста добро. Ко жели да промени, размотрити да ли у овом случају не као лепе природне нокте можда вештачки нокти алтернатива - ако само да се премости време док своје нокте су достигли одређене дужине да би их процес са добар резултат, . За лепе руке и нокти су лепо извајана коначно да буде важно за наступ. Чак и ако нисте професионални, требало би га пробати једном сам са ноктију дизајн. На крају, ви ћете овде наћи под вилет-Ексери-Акрилик одговарајућа средства која су још увек високог квалитета. Вилет-ексери Акрилик праху је само један пример.

Лако је процес заустави жути и чини нокте прави привлачи пажњу. Поред стане вилет ноктију Акрилик течност. Оба производа су компатибилна и доступни у најбољи квалитет ноктију салону. Они су такође слабог мириса вилет АС-Ексери Акрилик течност. Други пример је вилет-Ексери Акрилик буквар, што је такође веома добра за нокте проблема. Тиме се појачава обезбеди пријањање између ноктију и акрилне примењен на 100%. Лифтови тако постану прошлост.


Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€